Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 9. septembris
Telma, Bruno

Parīzes smiltīs solis tuvāk pārliecībai par saviem spēkiem

Aizmirst pirmās spēles neveiksmi un neapmaldīties nezināmajā izdevās Tīnai Graudiņai un Anastasijai Samoilovai, kuras apliecināja favorīšu statusu pret Paragvajas komandu Parīzes olimpiskā turnīra otrajā spēlē. Latvijas pludmales volejbolistes spērušas platu soli tuvāk izslēgšanas turnīram, taču apakšgrupas pēdējā spēlē sestdien pret rangā augstāk esošajām kanādietēm izšķirsies pozīcija tajā.

"Pirms šīs spēles biju nedaudz vairāk uztraukusies, bet varbūt tas bija tas veselīgais uztraukums, jo spēle aizgāja diezgan labi," sajūtās jau pēc izcīnītās uzvaras dalījās pirmo spēli ļoti neveiksmīgi aizvadījusī Graudiņa. Uztraukumam varēja būt pamats, jo klupiens pret nomināli vājāko šīs grupas komandu atstātu ļoti maz izredžu iekļūt izslēgšanas turnīrā, lai gan uz to pretendēs pat trīs labākās no četrām komandām. Pēc gana saspringta sākuma, ko Tīnas pāriniece Samoilova skaidroja ar nepieciešamību iepazīt pretinieces, latvietes seta vidū veica vairāku punktu izrāvienu, ieliekot uzvaras pamatu gan pirmajā setā, gan visā spēlē – 21:19, 21:15. 

"Ļoti reti sanāk spēlēt pret komandām, kuras nepazīstam. Elites turnīros parasti pretī ir vienas un tās pašas komandas. Interesanti uzspēlēt pret citām komandām, bet nav viegli, jo nezini, ko no tām sagaidīt," skaidroja Samoilova.

Krietni labāk zināmas ir apakšgrupas pēdējās pretinieces kanādietes Melisa Umana-Paredesa un Brendija Vilkersone, pret kurām Tīna un Nastja uzvarējušas divās no septiņām savstarpējām spēlēm. 


Bīčvolejbols

Olimpiskais turnīrs dāmām

Graudiņa/Samoilova (Latvija) – Poleti/ Valjente (Paragvaja) 21:19, 21:15

D grupa: 1. Latvija – 3 punkti (1-1; 2:2), 2. Kanāda – 2 (1-0; 2:0), 3. Šveice – 2 (1-0; 2:0), 4. Paragvaja – 2 (0-2; 0:4)

31.VII vēlu vakarā spēlēja Kanāda – Šveice

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi