Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Sausnītis atkāpsies no LVF prezidenta amata

Piektdien, 9. novembrī, Latvijas Volejbola federācijas (LVF) valdes sēdē tika pieņemts Ata Sausnīša iesniegums par atkāpšanos no LVF prezidenta amata. Sausnītis turpinās pildīt savus pienākumus līdz jauna prezidenta ievēlēšanai, vēsta federācija.

Piektdien, 9. novembrī, kā viens no darba kārtības jautājumiem LVF valdes sēdē bija Ata Sausnīša iesnieguma par atkāpšanos no LVF prezidenta amata izskatīšana. Valde iesniegumu pieņēma un apstiprināja. Tika nolemts, ka LVF ārkārtas kopsapulce notiks 2019. gada 18. janvārī un Atis Sausnītis oficiāli beigs darbu LVF līdz ar jauna prezidenta ievēlēšanu.

Sausnītis pirmoreiz LVF prezidenta amatā bijis no 2004. līdz 2008. gadam un otrreiz – kopš 2013. gada janvāra. Arī pirms kļūšanas par LVF prezidentu viņš bija volejbolā, gan pašam spēlējot, gan darbojoties LVF valdē. Sausnīša laikā nodibināta Austrumeiropas Volejbola zonālā asociācija (EEVZA), izveidota Schenker līga vīriešiem (tagad - Credit24 meistarlīga) un Baltijas līga sievietēm, atjaunotas visu vecumu Latvijas izlases un 2005. gadā Latvijā uzņemts Eiropas jauniešu čempionāts volejbolā. Pludmales volejbolā kopš 2014. gada Jūrmalā regulāri notiek kāds starptautisks augsta ranga pludmales volejbola turnīrs. 2017. gadā tas bija Eiropas čempionāts, kurā sudraba medaļas izcīnīja Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs. No nepadarītajiem darbiem Atis Sausnītis min nerealizēto treneru paaudžu maiņu.

 

Top komentāri

Sausserdis
S
Nevis atkāpsies, bet tiks padzīts ar godu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi