Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Volejbolists Skrūders karjeru turpinās CEV Čempionu līgas finālistē Wegiel

Latvijas vīriešu volejbola izlases cēlājs Edvīns Skrūders karjeru turpinās CEV Čempionu līgas finālistē Polijas komandā Jastšembes Zdrojas Wegiel, vēsta Latvijas Volejbola federācija (LVF).

Skrūders sezonu iesāka Grieķijas klubā Orestijas "Athlos", ar kuru parakstīja līgumu augustā un kurā paspēja mēnesi notrenēties.

Kā LVF stāstīja Skrūders, Polijas kluba menedžeris viņu pirms pāris nedēļām uzrunājis un teicis, ka vēlas latvietim redzēt savā komandā. Pirmdien volejbolists jau devies uz Poliju.

"Līgums ir parakstīts, domāju, ka būs jāiziet veselības pārbaude, bet tā mani nebaida," par nonākšanu vienā no spēcīgākajiem klubiem Eiropā sacīja Latvijas izlases cēlājs, kurš līgumu ar Polijas čempioni ir noslēdzis uz vienu gadu.

Skrūders arī uzsvēra, ka tā ir milzīga iespēja - startēt tādā čempionātā un spēlēt tāda līmeņa komandā. Komandā viņš nebūšot pirmais cēlājs, tāpēc pagaidām nav zināms, kā viņam būs ar spēles laiku.

"Līgā ir 16 komandas, spēļu būs daudz, un tās notiks bieži. Tāpēc, manuprāt, vienam cēlājam būs grūti šo kalendāru izturēt, un droši vien pie spēles laika tikšu arī es," pirms došanās uz Poliju teica Skrūders, kurš vasarā Denisa Petrova prombūtnes laikā vadīja Latvijas izlases uzbrukuma grožus uzvarā Eiropas Sudraba līgā.

Vienības pirmais cēlājs no Francijas Benžamēns Toniutī Francijas izlases rindās spēlēja Eiropas čempionātā, un klubam treniņos trūka cēlāju, skaidroja Skrūders. Jauno komandu Skrūders labi zinot, jo iepriekš esot skatījies viņu spēles.

"Grieķijas klubā puiši, no vienas puses, ir priecīgi, jo tā jebkuram volejbolistam ir liela iespēja, bet, no otras puses, protams, arī nedaudz nobažījušies, ka komandu pametu sezonas sākumā. Arī klubs sākumā nekādas prieka pazīmes neizrādīja, bet poļu klubs samaksāja izpirkuma summu, un šobrīd visi ir daudz-maz apmierināti," stāstīja Skrūders.

Pagājušajā gadā Jastšembes Zdrujas klubs iekļuva CEV Čempionu līgas finālā, kur zaudēja citai Polijas vienībai Kendžežinas-Kozles ZAKSA. Arī šosezon Polijas čempioni cīnīsies par Eiropas klubu vērtīgāko trofeju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi