Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bendika izcīna 13.vietu Pasaules kausa posma biatlonā sprinta sacensības

Latvijas biatloniste Baiba Bendika piektdien Oslo izcīnīja 13.vietu vietu Pasaules kausa (PK) pēdējā posma 7,5 kilometru sprinta sacensībās, Annija Keita Sabule ieņēma 71.vietu, bet Sanita Buliņa ierindojās 73.pozīcijā.

Uzvaru sezonas pēdējās sprinta sacensībās izcīnīja norvēģiete Tīrila Ekhofa, kura pieļāva vienu kļūdu otrajā šaušanā un finiša līniju sasniedza 21 minūtē un 28,3 sekundēs. 

Viņa par septiņām sekundēm apsteidza Austrijas biatlonisti Lizu Terēzu Hauzeri, kura šāva precīzi, bet trešo vietu ieņēma norvēģiete Marte Ulsbū-Reiselanne, pieļaujot vienu kļūdu un zaudējot uzvarētājai 9,4 sekundes.

Bendika, kura trasē devās ar 32.numuru, precīzi šāva abās ugunslīnijās, taču finišā zaudēja Ekhofai minūti un 13,7 sekundes.

Annija Keita Sabule, startējot ar 78.numuru no 81 biatlonistes, pieļāva vienu kļūdu otrajā šaušanā un ieņēma 71.vietu, piekāpjoties uzvarētājai četras minūtes un 15,6 sekundes.

Sanita Buliņa, kura trasē devās ar 44.numuru, kļūdījās vienu reizi pirmajā un divas otrajā šaušanā. Viņa ieņēma 73.vietu, uzvarētājai zaudējot piecas minūtes un 26,6 sekundi.

Bendika Pasaules kausa posmos šosezon augstāko vietu bija sasniegusi tieši sprintā, Hohfilcenē izcīnot devīto pozīciju, kas viņai ir karjerā otrs labākais rezultāts šajā disciplīnā.

Sabulei Pasaules kausā sprintā labākā vieta bija 65.vieta iepriekšējā posmā Kontiolahti, bet Buliņa iepriekšējā sezonā Estešundā ieņēma 32.vietu.

Piektdien plkst.16.50 desmit kilometru sprintā sacentīsies vīrieši, tiešraidē sacensības translējot LTV7. Latviju pārstāvēs trīs biatlonisti. Ar 14.numuru trasē dosies Renārs Birkentāls, ar 62.numuru - Edgars Mise un ar 78.numuru 83 biatlonistu konkurencē trasē dosies Rūdis Balodis.

Sestdien sievietes un vīrieši sacentīsies iedzīšanā, bet svētdien - distancē ar kopēju startu.

Pasaules kausa posms biatlonā Oslo ir pēdējais šosezon.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi