Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bendikai 24.vieta Pasaules kausa individuālajā distancē

Latvijas biatloniste Baiba Bendika piektdien Pokļukā izcīnīja 24.vietu Pasaules kausa sestā posma 15 kilometru sacensībās individuālajā distancē.

Uzvaru svinēja vāciete Denīze Hermana, kura ugunslīnijā bija nekļūdīga, finišēdama pēc 41 minūtes un 33,4 sekundēm.

Otrā bija zviedriete Hanna Ēberja, kurai viens neaizvērts mērķis maksāja uzvaru, jo viņa Hermanai zaudēja 59,7 sekundes, bet trešo vietu ieņēma francūziete Anaisa Beskona, kura ar precīzu šaušanu zaudēja vienu minūti un 15,7 sekundes. 

Nākamās trīs pirmā sešinieka sportistes arī šāva nekļūdīgi. Sešas sekundes aiz goda pjedestāla bija itāliete Liza Vitoci, piekto vietu ieņēma vāciete Franciska Proisa, bet sestā bija amerikāniete Klāre Īgena.

Bendika pa reizei kļūdījās pirmajā un trešajā šaušanā, uzvarētājai zaudējot četras minūtes un 38,6 sekundes, kas deva 24.vietu. Trasē viņai bija 42. ātrākais solis.

Tikmēr Jūlija Matvijenko neaizvēra trīs mērķus un uzvarētājai zaudēja vairāk nekā 11 minūtes, kas deva 93.vietu 99 finišējušo biatlonistu konkurencē.

Pasaules kausa kopvērtējumā līdere ar 524 punktiem ir norvēģiete Tirila Ekhofa, kura piektdien ieņēma 18.vietu. Otro vietu ar 477 punktiem ieņem šodien 23.pozīcijā finišējusī itāliete Doroteja Vīrere, bet trešā ar 396 punktiem ir Ēberja, kurai vien trīs punktus zaudē Hermana. Bendika iekrājusi 89 punktus un atrodama 40.vietā.

Bendika līdz šim vienīgajās šīs sezonas individuālās distances sacensībās pirmajā posmā Estešundā aizvadīja neveiksmīgi, ar sešām kļūdām šaušanā finišējot 63.vietā, bet Matvijenko ar piecām kļūdām šaušanā ierindojās 99.vietā.

Jau ziņots, ka ceturtdien 20 kilometru individuālajā distancē vīriem Rastorgujevs izcīnīja 19.vietu, Aleksandra Patrijuks bija 96.pozīcijā, bet Roberts Slotiņš bija 103.vietā.

Sestdien notiks jaukto stafešu sacensības, bet svētdien norisināsies mači ar kopēju startu, kuros no latviešiem piedalīsies tikai Rastorgujevs.

Latvijas komandas sastāvā Pasaules kausa sezonai šobrīd ir Andrejs Rastorgujevs, Roberts Slotiņš, Aleksandrs Patrijuks, Edgars Mise, Baiba Bendika un Jūlija Matvijenko.

Pasaules kausa izcīņā šajā sezonā kopumā būs deviņi posmi un pasaules čempionāts, kas februārī notiks Antholcā-Anterselvā, Itālijā.

Papildināta visa ziņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi