Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Bendikai katastrofāla šaušana un vieta ārpus simtnieka

Pirmajā šaušanā jau nodzēsa visas cerību ogles. Latvijas labākā biatloniste Baiba Bendika Pasaules kausa (PK) izcīņas 2. posma sacensībās Zviedrijas pilsētā Estešundā 7,5 kilometru sprintā šautuvē garām mērķim aizlaida sešas lodes un ieņēma pieticīgo 104. vietu. Sanita Buliņa bija augstāk – 73. vietā. Vīriešiem Aleksandrs Patrijuks bija labākais ar 70. vietu.

"Kas šodien notika? Tiekamies Hohfilcenē," neizpratnē pēc sacensībām bija arī Baiba. Viens no iemesliem varētu būt mainīgais vējš, bet skaidrībā jātiek pašai sportistei. Katrā ziņā Pasaules kausa otrā posma sacensības Estešundā Bendikai, tāpat kā pārējām Latvijas izlases dalībniecēm, ir beigušās. Labāko 60 pulkā, kas kvalificējas iedzīšanas distancei, latvietes neiekļuva. Sanita Buliņa pirmajā šaušanā kļūdījās vienreiz, otrajā šāva precīzi un ieņēma 73. vietu. Līdz iekļūšanai iedzīšanas sacensībās 20 gadu vecajai Buliņai pietrūka 21 sekundes. Pagājušajā sezonā Buliņa Estešundā patīkami iepriecināja ar izcīnīto 32. vietu.

Labākajam no Latvijas vīriešu izlases biatlonistiem Aleksandram Patrijukam bija viena kļūda stāvus šaušanā. Ar to pietika 70. vietai 114 finišējušo sportistu vidū. Roberts Slotiņš un Edgars Mise ierindojās uzreiz aiz labāko simtnieka. Slotiņam bija trīs kļūdas šaušanā un 102. vieta. Mise tikai ar vienu mērķim garām aizlaistu lodi ieņēma 105. vietu. 

Latvijas vīriešiem individuālās sacensības ir beigušās, jo arī neviens nekvalificējās iedzīšanas sacensībām, toties Latvija ar 24. numuru ir iekļauta provizoriskajā sarakstā sestdien paredzētajām 4x7,5 kilometru stafetes sacensībām. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi