Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Brāļi Šici Leikplesidā triumfē Sprinta kausa sacensībās

Latvijas kamaniņu sporta vīriešu divnieks Andris Šics/Juris Šics svētdien Leikplesidas trasē izcīnīja uzvaru Pasaules kausa otrā posma sacensībās Sprinta kausā.

Brāļi Šici sprinta distanci veica 37,218 sekundēs, bet nieka astoņas sekundes tūkstošdaļas zaudēja vācieši Tonijs Egerts/Saša Benekens, kamēr 0,037 sekundes lēnāks bija cits Vācijas duets Tobiass Vendls/Tobiass Arlts.

Tikmēr Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš tautiešiem zaudēja 0,331 sekundi, kas deva sesto vietu, bet Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs bija 0,946 sekundes lēnāki, ieņemdami 13.vietu starp 15 divniekiem.

Sacensībās sievietēm uzvaras laurus plūca vāciete Jūlija Taubica, kuras finiša laiks bija 37,187 sekundes. Aiz viņas bija trīs amerikānietes Samera Bričere un Emīlija Svīnija, kuras zaudēja attiecīgi 0,051 un 0,182 sekundes.

No Latvijas dāmām Kendija Aparjode uzvarētājai zaudēja 0,395 sekundes un noslēdza pirmo desmitnieku, bet Ulla Zirne ar 0,438 sekunžu deficītu ierindojās 12.pozīcijā.

Vīriem uzvaru svinēja krievs Romāns Repilovs, kurš finiša līniju sasniedza pēc 32,158 sekundēm. Otrās vietas ieguvējs Takers Vests viņam zaudēja 0,033 sekundes, bet trešo vietu guva austrietis Jonass Millers, kurš atpalika 0,122 sekundes.

Vienīgais Latvijas pārstāvis Kristers Aparjods pieļāva nelielu kļūdu un uzvarētājam zaudēja 0,466 sekundes, kas deva 12.pozīciju.

Sprinta kausā kamaniņu braucēji izcīna tikpat daudz punktu, cik pamatsacensībās.

Jau ziņots, ka pirms tam svētdien notika pamat sacensības kungiem, kurās dalītu piekto vietu izcīnīja Aparjods.

Trešais posms notiks pēc divām nedēļām Vistlerā, Kanādā. Tad gaidāms gandrīz mēneša pārtraukums līdz janvāra vidum, kad Altenbergā, Vācijā tiks aizvadīts ceturtais posms. 18. un 19.janvārī Lillehammerē, Norvēģijā norisināsies Eiropas čempionāts, kas reizē būs arī piektais PK posms, bet janvāra pēdējā nedēļas nogalē pasaules labākie kamaniņu braucēji pulcēsies Siguldā uz sezonas sesto posmu.

Septītais posms norisināsies Oberhofā, Vācijā februāra pirmajā nedēļas nogalē, bet sezonas kulminācija gaidāma 14. līdz 16.februārī, kad Soču olimpiskajā trasē tiks sadalītas pasaules čempionāta godalgas. Astotais posms februāra otrajā pusē notiks Altenbergā, Vācijā, bet sezonas noslēdzošais devītais posms tiks aizvadīts Kēnigszē.

papildināts viss teksts

Top komentāri

reptilis
r
Apsveicu! Vismaz kāda laba ziņa...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi