Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Cipuļa pilotētajam četriniekam devītā vieta Pasaules kausa bobslejā posmā un otrā vieta sezonas kopvērtējumā

Latvijas pilota Emīla Cipuļa pilotētā ekipāža sestdien Leikplesidā Pasaules kausa bobslejā pēdējā posmā ieņēma devīto vietu četrinieku sacensībās, kopvērtējumā saņemot kristāla globusu par otro vietu, bet Jēkaba Kalendas četrinieks finišēja 13.vietā.

Uzvaru pēc pirmā brauciena rezultātiem svinēja vācieša Frančesko Frīdriha četrinieks, kas pirmajā braucienā sasniedza ātrāko laiku 54,75 sekundes, par 0,17 sekundēm apsteidzot tautieša Johannesa Lohnera pilotēto bobu un par 0,28 sekundēm - vēl viena vācu pilota Adama Amūra četrinieku.

Cipulis ieņēma dalītu devīto vietu, Frīdriham zaudējot 0,52 sekundes, bet Kalenda - 13.vietu 14 četrinieku konkurencē, vācu ekipāžai piekāpjoties 0,77 sekundes.

Ceturtais finišēja austrietis Markuss Treihls, piekto vietu dalot kanādietim Teiloram Ostinam un šveicietim Zimonam Frīdli.

Otrajā braucienā Cipulis piedzīvoja kritienu, taču finišēja, bet brauciens tika atcelts nelabojama bojājuma septītajā virāžā  dēļ.

Tādējādi Frīdrihs četriniekos Pasaules kausa kopvērtējumā svinēja savu piekto uzvaru pēc kārtas un sesto karjerā, sakrājot 1745 punktus.

Otrajā vietā ar 1529 punktiem ierindojās Cipulis, bet labāko trijnieku ar 1515 punktiem noslēdza vācietis Lohners. Kalenda ar 1112 punktiem ieņēma devīto vietu, uzvarot junioru vērtējumā, kur viņš par 16 punktiem apsteidza Amūru.

Cipulis šajā sezonā līdzšinējās četrinieku sacensībās visās finišēja labāko pieciniekā, pēdējā posmā Altenbergā izcīnot dalītu pirmo vietu, bet Insbrukā un Sanktmoricā kāpjot uz goda pjedestāla trešā pakāpiena.

Kalenda četrinieku sacensībās Altenbergā bija astotais, Ķīnā - devītais un Laplaņā - desmitais.

Jau ziņots, ka piektdien divnieku sacensībās Cipuļa un Mikņa divnieks Leikplesidā ieņēma astoto vietu divnieku sacensībās, bet Kalenda ar stūmēju Edgaru Nemmi ierindojās 13.vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi