Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Daiļslidotājam Pavlovam ceturtā vieta Eiropas Jaunatnes ziemas Olimpiādē

Latvijas jaunais daiļslidotājs Kims Georgs Pavlovs ceturtdien Sarajevā izcīnīja ceturto vietu Eiropas Jaunatnes ziemas Olimpiādes sacensības.

Trešdien īsajā programmā Pavlovs tika pie 59,80 punktiem, kas bija trešais labākais rezultāts, bet ceturtdien izvēles programmā tiesneši viņa sniegumu novērtēja ar 112,33 punktiem, kas deva ceturto vietu.

Pavlovs ar summā iekrātiem 172,13 punktiem ieņēma ceturto vietu, pirmajam trijniekam zaudējot mazāk kā trīs punktus, bet uzvaru ar 211,62 punktiem izcīnīja Krievijas daiļslidotājs Iļja Jablokovs.

Meiteņu konkurencē Anete Lāce ar 124,82 punktiem izcīnīja 11.vietu. Pēc īsās programmas viņa bija 17.vietā, bet ceturtdien uzrādīja desmito labāko rezultātu.

Tikmēr kalnu slēpošanā puišiem milzu slalomā Mārcis Klāvs Beitāns bija 71.vietā 77 sportistu konkurencē, bet Lauris Opmanis otrajā braucienā nefinišēja.

Distanču slēpošana 1,4 sprinta kvalifikācijā Kristīne Brunere bija 64.vietā, bet Marta Klēra Priede ieņēma 73.pozīciju 77 sportistu konkurencē, savukārt puišiem Niks Saulītis bija 64., Aleksandrs Artūrs Ļūļe ieņēma 73.vietu, Uvis Akmentiņš bija divas pozīcija zemāk, bet Bruno Strupulis guva 84.vietu starp 90 sportistiem.

Latvijas komandas sastāvā ir iekļauti 19 sportisti, kas startēs piecos no astoņiem sacensību programmā paredzētajiem sporta veidiem. Daiļslidošanā startēs divi slidotāji, distanču slēpošana būs pārstāvēta ar sešiem slēpotājiem, biatlonā uz starta stāsies četri sportisti, kalnu slēpošanā meistarību pārbaudīs seši jaunie atlēti, bet šorttreka sacensībās Latvijai būs viens pārstāvis.

14.Eiropas Jaunatnes ziemas Olimpiādē Bosnijas un Hercegovinas pilsētā Sarajevā notiks līdz 16.februārim. Sacensībās savu sportisko meistarību pārbaudīs 1600 jauno ziemas sporta veidu atlētu no 46 Eiropas valstīm vecumā no 14 līdz 18 gadiem.

Latvijas jaunatnes olimpiskās komandas sastāvs Eiropas Jaunatnes ziemas Olimpiādē:

Renārs Birkentāls, Kirils Matjuhins, Sandra Buliņa, Sanita Buliņa (visi - biatlons), Uvis Akmentiņš, Aleksandrs Artūrs Ļūļe, Niks Saulītis, Bruno Strupulis, Kristīne Brunere, Marta Klēra Priede (visi - distanču slēpošana), Mārcis Klāvs Beitāns, Lauris Opmanis, Laura Aleksandra Bišere, Betija Burkovska, Rēzija Krastiņa, Elīna Zalāne (visi - kalnu slēpošana), Anna Jansone (šorttreks), Kims Georgs Pavlovs, Anete Lāce (abi - daiļslidošana).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi