Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Iepriecināja dāmas

Sanitai Buliņai karjeras rekords, Bendika jau konkurētspējīga.

Daudzsološs pieteikums turpmākajai sezonai. Latvijas biatloniste Sanita Buliņa Pasaules kausa (PK) pirmā posma sacensībās biatlonā Zviedrijas pilsētā Estešundā 10 kilometru iedzīšanā ar ieņemto 30. vietu sasniedza savu labāko rezultātu PK sacensībās. Baiba Bendika pēc dēla piedzimšanas jau sasniegusi labu līmeni, ko apliecina izcīnītā 36. vieta 7,5 kilometru sprintā. 

Sanita Buliņa gatavību pacīnīties par iekļūšanu labāko trīsdesmitniekā apliecināja jau 15 kilometru individuālajās sacensībās, kurās uzrādīja 32. rezultātu slēpošanā, tomēr nopelnītās četras soda minūtes neļāva pakāpties augstāk par 57. vietu. Piektdien 7,5 kilometru sprinta sacensībās Sanita neaizvērtus atstāja divu mērķus, taču tik un tā jau sprintā sasniedza karjeras rekordu ar iegūto 33. vietu. Bendika ar vienu soda apli bija 36. pozīcijā. Baiba sarunā ar Dienu atzina, ka pirmajā startā – dāmu stafetē – slēpes slīdējušas labāk un arī sajūtas nav bijušas tik labas. Pirms sacensībām ar treneri Ilmāru Brici jau bija izlemts, ka iedzīšanā startēs tikai tādā gadījumā, ja būs ļoti labas izredzes pacīnīties par augstu vietu. "Sprintā vienā no šautuvēm nedaudz aizkavējos, bet arī ar visiem aizvērtiem mērķiem man nebūtu izredžu cerēt uz labu rezultātu iedzīšanā."

Sanita Buliņa iedzīšanu sāka ātrā tempā, līdz šautuvei pakāpjoties uz 28. pozīciju, taču pēc pirmās šaušanas ar vienu soda apli noslīdēja uz 36. vietu. Pēc otrās šaušanas ar visiem aizvērtiem mērķiem Sanita pacēlās uz 30. pozīciju un, nopelnot pa soda aplim pēc abām šaušanām stāvus, arī finišā bija 30. vietā.

Andrejs Rastorgujevs pēc lieliskā snieguma 20 kilometru klasikā, kad ar vienu sodu četrās šaušanas reizēs izcīnīja ceturto vietu, sprintā ar diviem soda apļiem ieņēma 31., bet iedzīšanā arī ar diviem sodiem pakāpās uz 29. vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi