Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Japānis Kobajaši sīvā cīņā uzvar arī otrajās Četru tramplīnu tūres sacensībās

Šosezon teicamus rezultātus demonstrējošais Japānas tramplīnlēcējs ar slēpēm Rjoju Kobajaši otrdien Vācijā guva uzvaru arī otrajās Četru tramplīnu tūres sacensībās.

Pašreizējais Pasaules kausa kopvērtējuma līderis Kobajaši lēcienos no lielā kalna bija līderis jau pēc pirmā lēciena. Otrajā etapā viņš lēca 136,5 un 133,0 metru tālumā, tikdams pie 266,6 punktiem.

Arī otrajā posmā viņam piekāpās vācietis Markuss Eizenbihlers, kurš ar 138,0 un 135,0 metrus tāliem lēcieniem ieguva 266,6 punktus, Kobajaši zaudēdams nieka 1,9 punktus. Izšķirošo pārsvaru Kobajaši ieguva, pateicoties kompensējošajiem punktiem.

Tikmēr uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena stājās Polijas sportists Davids Kubackis, kurš ar 133,5 un 133,0 metru tāliem lēcieniem tika pie 256,2 punktiem.

Tālāk ar 253,8 punktiem sekoja čehs Romans Kudelka, piekto vietu ar 249,4 punktiem ieņēma viens no Kobajaši vecākajiem brāļiem Junširo, bet pirmo sešinieku ar 249,2 punktiem noslēdza pērn turnejā triumfējušais polis Kamils Stohs.

Savukārt 2015. un 2017.gada uzvarētājs Štefans Krasts no Austrijas ieņēma tikai 49.vietu, tādējādi zaudējot cerības atgriezties Četru tramplīnu turnejas čempiona tronī.

"Neaprakstāmas sajūtas. Biju nedaudz nervozs, bet darīju, cik spēju, un izcīnīju uzvaru. Arī nākamajā posmā Insbrukā gribētu parādīt savu labāko sniegumu," pēc uzvaras teica R.Kobajaši.

Jau ziņots, ka R.Kobajaši uzvarēja arī pirmajā posmā, par nieka 0,4 punktiem pārspējot Eizenbihleru.

Nākamās Četru tramplīnu tūres sacensības notiks piektdien Insbrukā, bet pēdējie mači tiks aizvadīti svētdien citā Austrijas tramplīnā Bišhofzofenē.

Četru tramplīnu turnejas uzvarētājs tiek noteikts, summējot sacensībās izcīnītos punktus. Pēc divām sacensībām Kobajaši iekrājis 548,9 punktus, bet turpat ar 546,6 punktiem ir Eizenbihlers, kamēr trešo vietu ar 526,0 punktiem ieņem Kubackis.

Pasaules kausa kopvērtējumā pārliecinošs līderis ar 756 punktiem ir Kobajaši, kuram ar 509 punktiem seko otrdien 11.vietā palikušais polis Pjotrs Zila. Trešais tikmēr ar 437 punktiem ir titulētais Polijas sportists Stohs.

Tieši Stohs pērn kļuva par šīs turnejas uzvarētāju, pamanoties triumfēt visos četros posmos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi