Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Latvijas bobsleja izlase Pasaules kausa posmā Sanktmoricā startēs bez Mikņa

Latvijas bobsleja izlase šonedēļ Sanktmoricā gaidāmajā Pasaules kausa posmā startēs bez stūmēja Matīsa Mikņa, vēsta Latvijas Bobsleja un skeletona federācija (LBSF).

Šonedēļ skeletonisti un bobslejisti aizvadīs Pasaules kausa izcīņas ceturtā posma sacensības Šveicē, dabīgajā ledus trasē Sanktmoricā, kura katru gadu tiek uzbūvēta no jauna. 

LBSF informē, ka šogad trase prasījusi bobsleja pilotu īpašu uzmanību pēdējā virāžā, kurā otrdien pirmajā treniņu dienā krita 12 ekipāžas, tostarp arī Latvijas četrinieks.

"Bobslejā jau zilumi un sasitumi neskaitās pie traumām. Šobrīd visiem veselība ļauj turpināt treniņus," vakardienas kritienu komentēja Latvijas izlases treneris Sandis Prūsis, kurš arī neslēpa pārsteigumu par lielo kritienu skaitu: "Neatceros nevienu reizi, kad vienā treniņbraucienā būtu bijuši tik daudz kritienu. Šī trase tomēr ir rokudarbs, un tā katru reizi var nedaudz atšķirties."

Latvijas komanda uz Šveici devusies bez stūmēj Mikņa, kurš decembra vidū guva kājas ikra traumu. Lai arī gadumijā Siguldā notikušajā treniņnometnē Miknis piedalījās, treneri izlēma sportistam ļaut sadziedēt guvušo traumu, lai Miknis varētu palīdzēt komandai gada svarīgākajās sacensībās - pasaules čempionātā, kas februāra izskaņa notiks Vācijas trasē Vinterbergā.

Komandai pievienojies stūmējs Edgars Nemme, kurš pēc vasarā gūtās traumas gatavs atgriezties sacensībās.

Decembra beigās Siguldas trasē tika testētas vairākas bobsleja divnieku kamanas. Pēc veiktiem uzlabojumiem, labu ātrumu trasē uzrādījis BTC bobs, ar kuru Oskars Ķibermanis startēja Pekinas olimpiskajās spēlēs. Šajā nedēļas nogalē ar šīm kamanām sacensībās piedalīsies Cipulis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi