Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Neskatoties uz Slotiņa savainojumu, biatlona komanda tiks pieteikta sestdienas stafetei

Šobrīd Latvijas biatlonista Roberta Slotiņa veselības stāvoklim pēc trešdien Zviedrijas trasē Estešundā Pasaules kausa posmā piedzīvotā kritiena trasē tiek sekots līdzi, taču par viņa dalību sestdienas 4x7,5 kilometru stafetē tiks lemts pirms starta, sarunā ar LETA ceturtdien pastāstīja Latvijas Biatlona federācijas (LBF) viceprezidents Gundars Upenieks.

Trešdien 20 kilometru individuālo distanci nepabeidza Latvijas izlases dalībnieks Roberts Slotiņš, kurš piedzīvoja kritienu vēl pirms pirmās šautuves.

"No rīta sazvanījāmies ar treneri Māri Čakaru, un šobrīd Slotiņa veselības stāvoklim tiek sekos līdzi," par notikumiem Zviedrijā stāsta Upenieks. "Vakar otrajā kilometrā biatlonists krita un tika aizvests uz slimnīcu, kur viņam galvai bija jāuzliek viena ādu savelkošā šuve. Šobrīd viņu novēro. No rīta puisim vēl sāpēja arī plecs, taču viņš jūtas samērā labi. Precīzāka informācija būs rīt."

Latvijai ir tikai četri biatlonisti, kuri ir kvalificējušies Pasaules kausa sacensībām. Tāpēc viena no viņiem iztrūkums apdraud dalību sestdien paredzētajā 4x7,5 kilometru stafetē vīriešiem.

"Stafetes komandu pieteiksim," saka Upenieks. "Šobrīd izskatās, ka sestdien Slotiņš varētu startēt, taču lielāka skaidrība par viņa veselības stāvokli būs rīt. Par to, vai sportists varēs startēt, tiks lemts tieši pirms sacensībām."

Šodien 15 kilometru individuālajā distancē startēs sievietes, sestdien būs stafetes sacensības vīriešiem, bet pirmais šīs sezonas Pasaules kausa posms Estešundā svētdien beigsies ar 4x6 kilometru stafeti sievietēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi