Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Pietrūka stabilitātes

Bobslejisti iesaistās cīņā par medaļām, bet ārpus trijnieka.

Divas reizes pjedestāla piekājē. Latvijas vadošā bobsleja četrinieku ekipāža ar pilotu Emīlu Cipuli un stūmējiem Matīsu Mikni, Kristu Lindenblatu un Dāvi Spriņģi Pasaules kausa (PK) jaunās sezonas ievadā Ķīnas trasē Jaņcjinā divreiz ieņēma ceturto vietu. Cipulim ar Mikni divnieku sacensībās piektā vieta. Otram pilotam Jēkabam Kalendam divnieku mačos 10., četrinieku – 11. un devītā vieta. Visas trīs dienas uzvarēja vācieša Johannesa Lohnera pilotētā ekipāža. Nākamā posma sacensības norisināsies 9. un 10. decembrī Francijas trasē Laplaņā.

Februārī pasaules čempionātā Sanktmoricā Cipuļa četrinieks izcīnīja sudraba medaļas. Jaunās sezonas pirmie rezultāti Ķīnas trasē norāda uz to, ka arī šosezon labākas izredzes iekļūt trijniekā būs četrinieku mačos. Par spīti tam, ka Cipulis 2022. gada olimpiskajā trasē pirmo reizi sacensībās pilotēja četrinieku kamanas, abas dienas bija labas izredzes sasniegt pjedestālu. Sestdien pirmajā braucienā Latvijas kvartets sasniedza otru labāko rezultātu (+0,02 sekundes aiz ķīnieša Suna Kaidži), taču otrajā piegājienā, ielecot kamanās, Emīls ar naglu kurpi aizskāra stūres sviras, pietrūka saskaņotas darbības iesēšanas laikā un nervozais sākums ietekmēja pilota sniegumu trasē. Tikai astotais rezultāts braucienā un summā ceturtā vieta. Svētdien notikumi attīstījās pēc pretēja scenārija. Pirmajā braucienā Cipuļa ekipāžai bija dalīta sestā vieta, savukārt otrajā braucienā Latvijas pirmā ekipāža sasniedza otro rezultātu. Summā atkal sanāca ceturtā vieta. Priecē, ka arī bez savainotā stūmēja Edgara Nemmes latvieši joprojām ir vareni kamanu iestumšanā. Četrinieku sacensībās starta ieskrējienā divas reizes bija labākais un vienreiz otrs labākais rezultāts. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis kļūst par Vācijas vicečempionu hokejā

Latvijas vārtsargs Kristers Gudļevskis piektdien kopā ar Brēmerhāfenes Fischtown Pinguins komandu piedzīvoja ceturto zaudējumu Vācijas hokeja līgas (DEL) finālsērijā, sezonu noslēdzot ar sudraba medaļ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi