Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rastorgujevam ceturtā vieta Eiropas biatlona čempionāta sprinta sacensībās

Andrejs Rastorgujevs piektdien Lencerheidē izcīnīja ceturto vietu Eiropas atklātā čempionāta biatlonā desmit kilometru sprintā, Renārs Birkentāls ierindojās 41.vietā, abiem nodrošinot vietu iedzīšanas sacensībās, Edgars Mise ieņēma 62.vietu, Aleksandrs Patrijuks - 80.vietu un Gints Lūsis - 102.vietu.

Rastorgujevs pieļāva vienu kļūdu stāvus šaušanā, finišēdams 44 sekundes aiz uzvarētāja norvēģa Ērlenna Bjentegora, kurš sašāva visus desmit mērķus.

Bjentegoram 11,5 sekundes piekāpās viņa tautietis Vēbjērns Sērums, kurš šaušanā kļūdījās divreiz, bet 43 sekundes ar tādu pašu šaušanu kā Sērumam - Vācijas biatlonists Filips Navrats.

0,9 sekundes Rastorgujevam zaudēja vācietis Dominiks Šmuks, bet 7,1 sekundi - francūzis Ambruāzs Menjē, abiem šaujot precīzi.

Iedzīšanās sacensībās vietu nodrošināja arī Birkentāls, kurš pa kļūdai pieļāva katrā no abām šautuvēm, uzvarētājam zaudējot divas minūtes un 12,2 sekundes.

Mise ar līdzīgu šaušanu ierindojās 62.vietā, uzvarētājam zaudējot divas minūtes un 47,3 sekundes, bet no 60.vietas, kas dod tiesības startēt iedzīšanā, atpaliekot 3,1 sekundi.

Patrijuks ar piecām kļūdām šaušanā ierindojās 80.vietā (+3:30,6) un Lūsis ar diviem nesašautiem mērķiem - 102.vietā 129 sportistu konkurencē (+4:57,7).

Jau ziņots, ka trešdien Mise 20 kilometru individuālajā distancē apsteidza Rastorgujevu, ieņemot attiecīgi 32. un 33.vietu, kamēr Patrijuks un Lūsis ierindojās attiecīgi 83. un 96.pozīcijā.

Jau ziņots, ka sieviešu 7,5 kilometru sprintā piektdien Baiba Bendika izcīnīja 33.vietu, Sandra Buliņa ierindojās 60.vietā, abām nodrošinot vietu iedzīšanas sacensībās, bet Sanita Buliņa ieņēma 67.vietu.

Sestdien notiks sacensības iedzīšanā, svētdien - jauktajās stafetēs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi