Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Rastorgujevs izcīna 19.vietu Pasaules kausa sacensībās ar kopēju startu

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs svētdien Vācijā Pasaules kausa piektajā posmā izcīnīja 19.vietu 15 kilometru sacensībās ar kopēju startu.

Katrā no šaušanām Rastorgujevs neaizvēra vienu mērķi un finišā uzvarētājam Juhannesam Tīngnesam Bē zaudēja vienu minūti un 57,3 sekundes. Distancē latvietim bija 15. ātrākais solis.

Bē uzvaru izcīnīja, spītējot trīs veiktiem soda apļiem. Noslēdzošajā kilometrā viņš aizslēpoja prom no sava tautieša Vetles Šostada Kristiansena, kuram pēc ceturtās šaušanas zaudēja sešas sekundes.

J.T.Bē finišēja 36 minūtēs un 12,0 sekundēs, par 19,3 sekundēm pārspējot Kristiansenu un par 35,3 sekundēm - citu norvēģi Sturlu Holmu Lēgreidu. Abiem uzvarētāja tautiešiem bija par vienu soda apli mazāk. 

Ceturtais bija uzvarētāja brālis Tarjeijs Bē, piekto vietu izcīnīja francūzis Emiljēns Žakelēns, kamēr sestais bija lietuvietis Vītauts Stroļa, kurš atkārtoja savu trešo labāko rezultātu karjerā, bet sacensībās ar kopēju startu viņam šis bija pirmais finišs labāko sešiniekā.

Rastorgujevam tās šosezon bija pirmās sacensības ar kopēju startu, bet viņa labākais sasniegums šajā disciplīnā ir 2016./2017.gada sezonā Oslo sasniegtā otrā vieta.

Šosezon biatlonisti distancē ar kopēju startu bija devušies tikai Pasaules kausa posmā Francijā, kad pie panākuma tika Norvēģijas biatlonists Juhanness Dāle, kurš svētdien finišēja pirms Rastorgujeva.

Sestais Pasaules kausa posms nākamnedēļ notiks Itālijas trasē Antholcā, bet noslēdzošais no desmit Pasaules kausa sacensību posmiem paredzēts marta vidū Oslo. Pasaules meistarsacīkstes no 6. līdz 19.februārim uzņems Oberhofa Vācijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi