Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Canon iepazīstina ar trim jauniem, uz dizainu orientētiem PIXMA printeriem

Canon iepazīstina ar trim jauniem PIXMA printeriem, kas mājas apstākļos izgatavo fotolaboratorijas kvalitātes izdrukas, kā arī piedāvā uzlabota dizaina iezīmes – PIXMA iP7250, PIXMA MG5450 un PIXMA MG6350.

Canon daudzfunkciju fotoprinteru klāstu papildina MG5450 un MG6350 - divas jaudīgas PIXMA ierīces ar lielu drukāšanas ātrumu, iespēju izmantot ekonomiskās, īpaši ietilpīgās XL tintes kasetnes, un uzlabotu savienojamību drukāšanai visā mājā.  Līdz ar šiem printeriem tiek prezentēts arī jaunais PIXMA iP7250, dokumentu un foto printeris, kas aizvieto iP4950, ar lielāku drukāšanas ātrumu un Wi-Fi savienojamību. iP7250 atbalsta drukāšanu arī no planšetdatoriem un viedtālruņiem.

Moderns dizains

Visi trīs jaunie PIXMA printeri ir izstrādāti, domājot par dzīvojamo vidi. Jaunajiem printeriem ir neuzkrītošs dizains un divi papīra ievades nodalījumi priekšā, tādēļ tos var novietot šaurās vietās, piemēram, uz plaukta istabā, kurā svarīgi ekonomēt telpu.  Divi nodalījumi arī ļauj vieglāk pārslēgties starp dokumentu un fotoattēlu drukāšanu, jo ir iespēja vienlaicīgi izmantot divu dažādu izmēru papīru.

MG5450 un MG6350 “Snap Edge” dizains izceļ printeru izskatu un nodrošina ērtāku piekļuvi tintes kasetnēm, lai tās nomainītu. Visos trīs printeros var izmantot Canon īpaši ietilpīgās XL tintes kasetnes, kas nodrošina līdz 2x vairāk izdruku nekā standarta kasetnes, ietaupot gan naudu, gan laiku, jo tiek samazināts nomaiņas biežums.

Jaunākie PIXMA printeri ir izstrādāti vēl vieglākai lietošanai. Piemēram, MG6350 ir liels 8,8 cm krāsu skārienjutīgs displejs, kas apvienots ar printera virsmā integrēto Canon Intelligent Touch sistēmu, lai darbība būtu vienkārša un intuitīva.

Jaunajiem printeriem ir arī automātiskā izslēgšanās – energotaupīšanas funkcija, kas ļauj dīkstāvē atstātam PIXMA pēc noteikta laika automātiski izslēgties. Papildu ērtības piedāvā automātiskas ieslēgšanas funkcija, kas automātiski ieslēdz printeri, kad uz to tiek nosūtīts materiāls drukāšanai, kas ir īpaši noderīgi, drukā izmantojot bezvadu savienojumu.

Viegla savienojamība

Ērta savienojamība ar Wi-Fi ir galvenā jauno PIXMA printeru funkcija, kas nodrošina iespēju tos bez vadu savienojuma kopīgot vairākos PC, planšetdatoros un viedtālruņos. MG5450 un MG6350 atbalsta arī PIXMA Cloud Link, kas ietver Google Cloud Print, ļaujot uzreiz drukāt Google dokumentus vai Gmail pielikumus (jpg vai PDF failus) no jebkura viedtālruņa, planšetdatora vai klēpjdatora. Vēl lielāku brīvību nodrošina PIXMA Cloud Link tiešā piekļuve tiešsaistes foto albumiem un noderīgām drukāšanas veidnēm, piemēram, kalendāriem.

Ar jaunajiem Canon PIXMA printeriem ir iespējama arī tieša drukāšana no saderīgām digitālajām kamerām un digitālajām videokamerām. Pamatojoties uz PictBridge standartu, kameras var pievienot tam pašam Wi-Fi maršrutētājam, kuram pieslēgts printeris, tādējādi nodrošinot tiešu attēlu drukāšanu bez kabeļa savienojuma.

Radoša programmatūra

Visu trīs printeru standartaprīkojumā ietilpst jaunākā Canon My Image Garden programmatūra, kas ietver piekļuvi uzlabotajam CREATIVE PARK PREMIUM. Fotoattēlus iespējams drukāt, izmantojot Canon jauno Print Your Days Facebook lietojumprogrammu, kas ir izstrādāta, lai padarītu vienkāršāku attēlu uzlabošanu un izdrukāšanu tieši no Facebook Canon PIXMA printerī, neizmantojot papildu programmatūru.

PIXMA iP7250

Jaudīgais PIXMA iP7250 ir Canon pirmais vienas funkcijas printeris ar Wi-Fi savienojamību.  iP7250 ir 5 tinšu sistēma un liels A4 ISO ESAT drukāšanas ātrums – 15ipm vienkrāsainām un 10ipm krāsainām izdrukām. Papildu svarīgākās funkcijas ietver tiešu drukāšanu no planšetdatoriem un viedtālruņiem, dubultas priekšējās papīra kasetes, tiešu drukāšanu no diska, automātisku ieslēgšanos/izslēgšanos un automātisku divpusējo drukāšanu, kas var samazināt papīra patēriņu par līdz pat 50%.

PIXMA MG5450

Jaunais PIXMA MG5450 ir moderns daudzfunkciju fotoprinteris ar 7,5 cm TFT displeju un 5 tinšu sistēmu. MG5450 piedāvā arī Wi-Fi savienojamību, PIXMA Cloud Link ar Google Cloud Print un drukāšanu no planšetdatoriem un viedtālruņiem, tādēļ tā ir lieliska izvēle jauniem profesionāļiem. MG5450 papildu funkcijas ietver smalku, neuzkrītošu dizainu, dubultas priekšējās papīra kasetes un automātisku divpusējo drukāšanu. MG5450 drukā kvalitatīvus dokumentus ar A4 ISO ESAT ātrumu 15ipm vienkrāsainām un 10ipm krāsainām izdrukām. Ir pieejama iespēja izmantot arī XL atsevišķās tintes kasetnes.

PIXMA MG6350

PIXMA MG6350 ir izcils daudzfunkciju fotoprinteris, kas ideāli piemērots foto entuziastiem, kuri vēlas izdrukāt augstas kvalitātes attēlus. Printerim ir sešu tinšu sistēma, kas ietver pelēko tinti kvalitatīviem pelēko toņu skalas rezultātiem. Tam ir arī Canon intuitīvā Intelligent Touch sistēma ar 8,8 cm TFT skārienjutīgu displeju. MG6350 ir Wi-Fi, un tas nodrošina dažādas savienojamības iespējas drukāšanai no PC bezvadu savienojumā. MG6350 papildu funkcijas ietver automātisku divpusējo drukāšanu, Ethernet savienojamību, tiešo drukāšanu no diska un iespēju izmantot Canon jaunās XL atsevišķās tintes kasetnes. Printeris drukā augstas kvalitātes dokumentus ar ISO ESAT ātrumu 15ipm vienkrāsainām un 10ipm krāsainām izdrukām. Jaunais MG6350 būs pieejams arī ar pievilcīgu baltu apdari, tādēļ tas lieliski iederēsies mājokļa interjerā.

Pieejamība

PIXMA iP7250, PIXMA MG5450 un PIXMA MG6350 būs pieejami visā Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā no 2012.gada novembra.

PIXMA iP7250 – galvenās funkcijas:

  • Jaudīgs 5 tinšu foto printeris ar Wi-Fi
  • Ātra fotolaboratorijas kvalitātes drukāšana
  • Neuzkrītošs dizains ar integrētiem papīra nodalījumiem
  • Gatavs lietošanai ar planšetdatoriem un viedtālruņiem
  • My Image Garden programmatūra
  • Tieša drukāšana no diskiem un abpusējā drukāšana
  • Drukā vairāk ar papildaprīkojuma XL tintēm

PIXMA MG5450 – galvenās funkcijas:

  • Jaudīgs 5 tinšu daudzfunkciju printeris
  • Drukāšana no interneta ar PIXMA Cloud Link
  • Neuzkrītošs un moderns dizains
  • Gatavs lietošanai ar planšetdatoriem un viedtālruņiem
  • Ātra, kvalitatīva drukāšana
  • My Image Garden programmatūra
  • Tieša drukāšana no diskiem un abpusējā drukāšana
  • Drukā vairāk ar papildaprīkojuma XL tintēm

PIXMA MG6350 – galvenās funkcijas:

  • 6 tinšu daudzfunkciju printeris
  • Drukāšana no interneta ar PIXMA Cloud Link
  • Intuitīvs skārienjutīgs panelis ar 8,8 cm skārienjutīgu ekrānu
  • Neuzkrītošs, moderns dizains melnā un baltā krāsā
  • Gatavs lietošanai ar planšetdatoriem un viedtālruņiem
  • My Image Garden programmatūra
  • Tieša drukāšana no diskiem un abpusējā drukāšana

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko