Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Darbu sācis pirmais Samsung pilna servisa centrs Baltijā

Rīgā, Brīvības ielā 142 darbu ir uzsācis pirmais Samsung pilna servisa centrs Baltijā, kurā atbilstoši starptautiskajiem standartiem tiks veikta garantijas un pēcgarantijas apkope visam Samsung produktu klāstam.

Līdz pat janvāra beigām ikviens tiek aicināts iepazīties ar Samsung pilna servisa centru un izmantot īpašo piedāvājumu veikt Samsung tehnikas remontu par puscenu, kā arī bez maksas atjaunināt programmatūru Samsung tālruņiem un televizoriem. Turklāt janvārī jaunais servisa centrs nodrošinās bezmaksas transportēšanu tehnikai, kuras svars pārsniedz 10 kilogramus.

Servisa centrs nodrošina ātrāko un profesionālāko Samsung tehnikasremontu, jo sadarbība ar kompānijas Baltijas pārstāvniecību ļauj saņemt operatīvas Samsung Electronics Baltics speciālistu konsultācijas, kā arī garantē ātrāku detaļu piegādi. Servisa centrs Samsung klientiem nodrošina tehnikas remontu īsākajā iespējamajā laikā – pasaulē tas pazīstams kā One stop serviss. Tas nozīmē, ka bojātā tehnika tiek pārbaudīta uzreiz un klientam nav jāgaida, līdz atbrīvosies speciālists, kurš pārzina konkrētā zīmola tehnikas specifiku. Vienkāršākos gadījumos remonts tiek veikts pat pusstundas laikā. Visi servisa centra speciālisti ir īpaši apmācīti darbam ar Samsung produktiem, un viņu rīcībā ir plašs rezerves detaļu klāsts. Servisa centrā klienti var iepazīties arī ar Samsung jaunākās produkcijas ekspozīciju un saņemt kvalificēta speciālista konsultāciju par jebkuru Samsung ražojumu vēl pirms tā iegādes.

Samsung pilna servisa centra mājas lapa: http://www.samsungplaza.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko