Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Divi Logitech produkti apbalvoti ar starptautisko Red Dot dizaina godalgu

Logitech Cube un Logitech bezvadu tastatūra ar saules baterijām K750 apbalvoti ar 2012.gada red dot dizaina godalgām par izcilu dizaina kvalitāti.

Šī gada godalgām vairāk nekā 1 800 ražotāju no visas pasaules bija pieteikuši vairāk nekā 4 500 produktus red dot žūrijas vērtējumam, un Logitech atkārtoti tika atzīts par uzvarētāju. Kopš 2006.gada Logitech kopumā ir saņēmis 11 red dot dizaina godalgas par izcilu dizaina kvalitāti vairākās produktu grupās.

Šī gada Logitech godalgas ieguvušie produkti izceļas ar dizainu un novatorismu. Logitech Cube no jauna liek paskatīties uz datorpeli. Tai ir forma, kas viegli iegulst rokas plaukstā, un tā ir pietiekami maza žaketes kabatai. Kad Logitech Cube izmantojat kā peli, tā ritinās, kad velkat ar pirkstu pa galveno paneli. Paceliet Logitech Cube gaisā, un pēc brīža tā ir prezentācijas ierīces režīmā. Logitech bezvadu tastatūra ar saules baterijām K750 guvusi ievērību, pateicoties tās minimālajai ietekmei uz vidi. Izmantojot iebūvētus saules paneļus, tastatūra lādējas no jebkuras gaismas – iekštelpu vai saules, tādejādi atstājot bateriju nomaiņu pagātnei. Tā ir plāna un ērta, un tai ir forma, funkcijas un novatorisms, ko meklē red dot, piešķirot godalgas.

“Tas ir liels gods, ka divi mūsu produkti saņem šo prestižo godalgu,” atzīst Logitech Baltijas mazumtirdzniecības vadītājs Eduards Zeps. “Mēs pavadām daudz laika konstruējot un pārbaudot katru produktu, tādejādi mēs nodrošinām izcilu dizaina kvalitāti un novatorismu mūsu pircējiem. red dot dizaina balva novērtē šīs pūles un esam patiesi priecīgi par šo novērtējumu.”

red dot balvu pasniegšanas ceremonija notiks 2012.gada 2.jūlijā Aalto teātrī Esenē, Vācijā. Godalgotie produkti tiks izstādīti īpašā izstādē red dot dizaina muzejā Esenē no 2012.gada 2.jūlija līdz 2013.gada 30.jūnijam.

red dot dizaina balvas red dot dizaina balva, kuras pirmsākumi meklējami 1950-tajos gados, tiek pasniegtas trīs kategorijās: 'red dot award: product design,' 'red dot award: communication design' un 'red dot award: design concept.' Tikai 2011.gadā vien tika saņemti vairāk nekā 14 000 pieteikumu no vairāk nekā 70 valstīm. 'red dot award' ir starptautiski atzīts kā viens no visaugstāk vērtētajiem kvalitātes zīmogiem par izcilu dizainu. Papildu informācijai, lūdzu, apmeklējiet www.red-dot.de/press.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko