Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Festivālā InnoFest 2013 LG piedāvā inteliģentu un enerģiju taupošu sadzīves tehniku

LG Electronic (LG) inovāciju festivālā InnoFest 2012, kas notika Berlīnē 10. un 11. aprīlī, demonstrēja iespaidīgu un dažādiem tirgiem pielāgotu, enerģiju taupošu sadzīves tehnikas iekārtu klāstu. Festivālu apmeklēja aptuveni 300 LG uzņēmējdarbības partneru un citas ieinteresētās puses no visas Eiropas.

„Iegādājoties sadzīves tehniku, Eiropas patērētāji lielu uzmanību pievērš enerģijas taupīšanai, ērtībām un novatoriskam dizainam,” stāsta LG Home Appliance Company prezidents un ģenerāldirektors Seong-jin Jo. „Mēs, zinot par šīm prioritātēm, vienmēr pievēršam uzmanību klientu viedoklim.”

LG uzskata, ka ieklausīšanās klientu viedoklī, ievērojami veicina uzņēmuma konkurētspēju. LG pieder ledusskapju patērētāju attieksmes izpētes laboratorijas Vācijā un Spānijā, veļas mazgājamo mašīnu izpētes laboratorija Vācijā un dizaina laboratorija Londonā. Visas šīs specializētās iestādes ļauj uzņēmumam izstrādāt produkciju, kas atbilst mūsdienu aizņemto un par ekoloģiju domājošo patērētāju reālajām vajadzībām.

Šā gada LG InnoFest festivālā tika prezentētas jaunās Eco-Hybrid veļas mazgājamās/žāvējamās mašīnas (12 kg mazgāšanai un 8 kg žāvēšanai), kā arī atsevišķas veļas  žāvējamās mašīnas ar 9 kg ietilpību. Jaunās veļas mazgājamās/žāvējamās mašīnas ir lieliski piemērotas klientiem, kuri mājas apstākļos vēlas ietaupīt gan ūdeni, gan elektroenerģiju. Jaunās LG veļas mazgājamās/žāvējamās mašīnas nodrošina pārsteidzošu efektivitāti, izmantojot ērto Air-drying režīmu. Tas ļauj patērētājam ietaupīt līdz pat 6900 litriem ūdens gadā. Turklāt LG Eco-Hybrid veļas žāvējamajām mašīnām ir Eco (ekoloģiskais) un ātrais režīms: ekoloģiskajā režīmā tās patērē aptuveni par 50 % mazāk enerģijas nekā standarta žāvējamās mašīnas; ātrajā režīmā mašīna veic darbu par 30 % ātrāk.  Savukārt jaunās veļas mazgājamās/žāvējamās mašīnas ar LG patentēto 6 Motion Direct Driver tehnoloģiju nodrošina efektīvāku mazgāšanu un labāku auduma aprūpi.

LG piedāvā arī nozarē pirmo A+++ enerģijas patēriņa klases ledusskapi ar lejasdaļā izvietotu saldētavu un Door-in-Door dubulto durvju sistēmu. LG ledusskapji nodrošina klientiem mazāku elektroenerģijas patēriņu, ērtas pārtikas uzglabāšanas iespējas un ērtas piekļuves iespējas. LG piedāvājumā ir iekļauti arī citi īpaši izstrādājumi, tai skaitā Charcoal Lighting Heater plīts, HOM-BOT SQUARE robota putekļsūcējs un trauku mazgājamās mašīnas ar TrueSteam tehnoloģiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko