Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Gardās Četrassezonas.lv receptes tagad pieejamas arī LG Smart TV televizoros

LG Electronics ir kartējo reizi paplašinājis Smart TV paredzēto vietējā satura piedāvājuma klāstu. LG Smart TV ģimenei ir pievienojusies aplikācija ČetrasSezonas, kas veidota sadarbībā ar vienu no Latvijā populārāko kulinārijas interneta portālu un ikmēneša žurnālu Četras Sezonas. Tuvojoties svētku sezonai, LG Smart TV lietotāji varēs smelties iedvesmu kulinārijas šedevriem no vairāk nekā 1900 portālā pieejamām receptēm.

“Priecājos, ka Četras Sezonas receptes tagad ir pieejamas ne tikai internetā un drukātā veidā, bet arī LG Smart TV televizoros. Tas būtiski paplašina recepšu pieejamību tiem, kuriem patīk gatavot un patīk to darīt ar prieku. Es vēlētos, lai  aplikācijas lietotāji uztver to kā lielisku iedvesmas avotu, gan pagatavojot visu precīzi pēc receptes, gan ļaujot vaļu fantāzijai, radot savus virtuves šedevrus” – atzīst portāla un žurnāla Četras Sezonas redaktore un kulinārijas eksperte Signe Meirāne.

ČetrasSezonas aplikācijas lietotājiem tiks piedāvāta portāla sadaļa “receptes”, kurā ir pieejamas  portāla komandas radītas receptes.  Aplikācijas ērtajā saskarsmē receptes ir sadalītas vairākās kategorijās, ļaujot lietotājam ērti un ātri sameklēt recepti, balstoties uz viņa vēlmēm vai pieejamām sastāvdaļām gan ikdienas, gan svētku galdam. Receptes ir ne tikai papildinātas ar detalizētām pagatavošanas instrukcijām, bet arī ar ieteikumiem, kā šos gardos ēdienus labāk pagatavot mājas apstākļos, izmantojot vietējos, sezonālos produktus. Aplikācija bez maksas un bez reģistrācijas jebkurā laikā pieejama visās ar Smart TV iespējām aprīkotajās LG ierīcēs.

Par LG Smart TV

LG Smart TV tehnoloģija parastu televizoru pārvērš multimediālā ierīcē, ar kuras starpniecību var piekļūt plašam augstākās klases interneta satura klāstam, ko piedāvā vadošie pasaules un vietējie pakalpojumu sniedzēji, piemēram, YouTube, Megogo, Draugiem.tv, ss.lv, IZZI, Facebook, Twitter, Inbox, TVNET, Mix News un daudzi citi. Turklāt aplikāciju veikals LG Apps ir vienmēr gatavs piedāvāt jaunus un interesantus pakalpojumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 16.10.2024

Marmora biste ir vērtīgāka nekā ģipša biste, tomēr tās abas sit pušu silikona biste.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko