Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

HP iepazīstina ar jaunu mājas izklaides un darba vadības centru uz Android platformas

Tehnoloģiju uzņēmums HP laidis klajā universālo datoru HP Slate21All-in-One, kas aprīkots ar Android 4.2 operētājsistēmu. HP Slate21 All-in-One ir radīts kā mūsdienīgs ģimenes dators ar lielu skārienjutīgo ekrānu, izcilu skaņu un plašajām mākoņskaitļošanas iespējām, kuras palīdz ietaupīt datora skaitļošanas un atmiņas resursus.

Slate21 All-in-One ir jaunākais papildinājums HP piedāvātajā multioperētājsistēmu (multi-OS) produktu klāstā. Tas ir ideāls dators dažādu ģimenes aktivitāšu veikšanai un nodrošina vieglu pieeju dažādām izklaides un produktivitātes funkcijām, kuru vidū ir neskaitāmas Android lietojumprogrammas, interneta televīzija, bezvadu izdrukas(1), savienošanās ar citām stacionārajām un mobilajām ierīcēm, kā arī Google Services pakalpojumi, piemēram, e-pasta, kalendāru un dokumentu koplietošana.

“Klienti dod priekšroku tehnoloģijām, kuras padara dzīvi vienkāršāku, nodrošinot pastāvīgu pieeju viņu iecienītajām izklaidēm un visai nepieciešamajai informācijai,” uzsver HP printeru un personālo sistēmu grupas plaša patēriņa produktu nodaļas direktors Luī Perāns. “HP Slate21nodrošina visai ģimenei ērtu piekļuvi tīmekļa saturam, izmantojot mākoņskaitļošanas risinājumus, un kopīgi baudīt šo multivides saturu uz liela, interaktīva ekrāna.”

Full HD(2) standartiem atbilstošais, skārienjutīgais displejs ar 54.6 centimetru (21.5 collu) diagonālo izmēru nodrošina Slate21 All-in-One lietotājiem maksimālu produktivitāti un kvalitatīvu izklaidi, turklāt IPS tehnoloģija ļauj visai ģimenei vienlaikus baudīt nemainīgi dzidru un precīzu attēlu no dažādiem skatu leņķiem. Savukārt DTS Sound audio sistēmai ir pa spēkam sniegt klausītājam koncertzāles cienīgu skaņas kvalitāti.

Teicamu funkcionalitāti HP Slate21 All-in-One datoram palīdz iegūt jaudīgais NVIDIA Tegra 4 četrkodolu procesors. Tāpat standarta aprīkojumā ietilpst arī TrueVision HD videokamera un Wireless Direct(3) atbalsts, kas nodrošina videofailu, fotogrāfiju un citu datu koplietošanu starp dažādām ierīcēm bez interneta izmantošanas. Vēl viena noderīga jaunā datora funkcija ir divjoslu interneta pieslēgums(4), kas dod lietotājam iespēju straumēt audio un video failus vai lejupielādēt citu tīmekļa saturu, tajā pat laikā ar stabilu ātrumu pārlūkojot savas iecienītās interneta vietnes, spēlējot datorspēles on-line režīmā vai arī veicot jebkuras citas darbības globālajā tīmeklī.

Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas tirgos HP Slate21 All-in-One plānots izlaist šī gada septembrī, un tā aptuvenā cena būs 379 eiro (266 lati)(5). Plašāku informāciju par jauno produktu atradīsiet HP emuāru vietnē The Next Bench.

  1. Nepieciešams interneta savienojums un HP printeris ar attālinātās drukāšanas funkciju, kā arī HP ePrint lietotāja konta reģistrācija (pakalpojumam atbilstošo printeru saraksts, kā arī atbalstītie dokumentu un attēlu formāti atrodami vietnē www.hp.com/go/eprintcenter). Mobilajām ierīcēm nepieciešams interneta pieslēgums un e-pasta funkcija. Var būt nepieciešams bezvadu interneta pieejas punkts. Uz pakalpojumu var būt attiecināmi atsevišķi datu pārraides tarifi. Drukāšanas ilgums un tīkla savienojuma ātrums var būt mainīgs.
  2. HD (high-definition) attēla iegūšanai nepieciešams attiecīgās kvalitātes foto/video saturs.
  3. HP wireless direct lietošanai var būt nepieciešama attiecīgās lietojumprogrammas vai draivera instalācija. Sīkāka informācija atrodama vietnē hpconnected.com. Bezvadu pakalpojuma kvalitāte ir atkarīga no apkārtējās vides fiziskajiem parametriem, kā arī no attāluma līdz printerim.
  4. Funkcijas izmantošanai nepieciešams īpašs interneta pakalpojums, kas produkta cenā nav iekļauts.

Reģionālā mazumtirdzniecības cenas prognoze. Reālā cena var atšķirties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko