Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Huawei Rīgā prezentē jaunākos mobilos risinājumus

Telekomunikācijas aprīkojuma ražotājs Huawei no 29. augusta līdz 1. septembrim Rīgā, T/P “Alfa”, ikvienam interesentam piedāvā iespēju apmeklēt uzņēmuma jaunākās produkcijas ceļojošo izstādi. Tās laikā būs apskatāmi un izmēģināmi jaunākie zīmola mobilie risinājumi, tai skaitā šobrīd pasaulē plānākais viedtālrunis “Huawei Ascending P6” un citi viedtālruņi, planšetes, 4G modemi, kā arī rūteri.

Savukārt tiem, kas interesējas par mobilo tehnoloģiju, mākoņsistēmu un 5G tehnoloģijas nākotnes attīstības scenārijiem, ir iespēja klātienē, Huawei automašīnā, novietotā netālu no T/P “Alfa” centrālās ieejas,  uzklausīt uzņēmuma ekspertus.

Izstāde ir atvērta katru dienu no plkst. 10:00 līdz 21:00. Iepriekš tā bija apskatāma Igaunijā, bet pēc tam tā pārcelsies uz Lietuvu.

“Mēs nevaram paredzēt, kas notiks nākotnē, bet mūsu prioritāte šobrīd ir mobilā platjoslas interneta tīkla attīstība. Lai klienti būtu apmierināti, mobilajam interneta ātrumam ir jābūt labākam nekā tas ir šobrīd. Izmantojot mobilo internetu, datu apmaiņai ir jānotiek nekavējoties. Tāpēc Huawei strādā pie 5G tehnoloģijas attīstības. Mobilais internets no mājas interneta ātruma ziņā atpaliek un 5G tehnoloģija mobilo internetu ātruma ziņā varētu palīdzēt pielīdzināt mājas internetam,” stāsta Huawei pārstāvis Ksibo Žangs (Xibo Zhang).

Huawei Izpētes un attīstības centrs prognozē, ka 5G mobilais internets plašākai sabiedrībai būs pieejams tuvāko piecu gadu laikā. “Šī tehnoloģija dos iespēju attīstīt mobilā interneta ātrumu līdz 10G, kas ir 70 reizes ātrāk, kā šobrīd ātrākais mobilais internets,” piebilst Huawei pārstāvis Baltijas valstīs Aurimas Eidziunas.

Huawei divas galvenās prioritātes komunikāciju jomā ir transformēt tīkla attīstību un no jauna definēt IT sistēmu arhitektūru, balstoties uz mākoņtehnoloģiju iespējām. Huawei ir spēruši drosmīgu soli un izveidojuši savu “mākoņu biroju”, kuru izmanto vairāk nekā 50 000 uzņēmuma darbinieku. Pateicoties šai sistēmai patērētās enerģijas daudzumu uzņēmumam izdevies samazināt par 73%, bet kapitālieguldījumus par 30%. Nākotnē Huawei plāno nodrošināt visiem - kopumā 150 000 - darbiniekiem šo jauno datu uzglabāšanas modeli.

Huawei ceļošās izstādes galvenais objekts ir jaunais “Huawei Ascending P6”, pasaulē plānākais viedtālrunis. Tā platums ir tikai 6.18 milimetri. Viedtālrunim ir 1.5GHz procesors un slaiks, metālisks korpuss. Elegantajam “Huawei Ascending P6” ir 4,7” augstas izšķirtspējas displejs, industrijā labākā 5MP priekšējā kamera un izcila programmatūra. Viedtālrunis ir pieejams Latvijā kopš jūlija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko