Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

IFA 2012: Panasonic iepazīstinās ar jaunākajām audio un video tehnolģijām

Sagaidot šā gada IFA (Funkausstellung 2012) izstādi, Panasonic gatavojas iepazīstināt ar jaunāko AV tehnoloģiju, enerģijas risinājumiem, kā arī – pirmo reizi IFA izstādē – ar moderno sadzīves tehniku.

Centrālo vietu Panasonic ekspozīcijā šā gada IFA izstādē ieņems nozarē plašākās savienojamības koncepcijas demonstrējumi. Viedā savienojamība aptver plašu produktu klāstu – no audio un video tehnikas līdz sadzīves tehnikai un energoprecēm.

Panasonic uzskatāmi demonstrēs, ka arī ārpus mājām spēj nodrošināt viedus un savienotus risinājumus, lai īstenotu ilgtspējīgu, bet tajā pašā laikā komfortablu dzīvesveidu.

Panasonic ir apņēmies nodrošināt pilnu risinājumu gudrajai savienotajai mājai nākotnē. Apvienojot Panasonic viedās tehnoloģijas ar videi draudzīgām idejām, kompānija cenšas īstenot savu vīziju – kļūt „par zaļo inovāciju kompāniju elektronikas industrijā līdz 2018. gadam”.

Panasonic sektors IFA 2012. izstādē sastāv no trim galvenajām zonām:

Sadzīves tehnikas zona

Šis ir pirmais gads, kad Panasonic izstāda sadzīves tehniku IFA publiskajā zonā. Kompānija ne tikai iepazīstinās ar plašo sadzīves tehniku klāstu, kurā ir daudz jaunu produktu, bet arī ar konceptierīcēm.

Visa 2012. gada IFA izstādē apskatāmā tehnika atbilst Panasonic zaļajai vīzijai, un tajā izmantotas jaunās tehnoloģijas, kas samazina enerģijas un ūdens patēriņu.

Digitālās audio un video tehnikas zona

Šeit apmeklētāji varēs izbaudīt dažādus augstas izšķirtspējas displejus un izmēģināt visjaunākās 3D tehnoloģijas. Būs apskatāms arī Panasonic paplašinātais sadzīves audio un video tehnikas klāsts, tajā skaitā visjaunākie Smart VIERA televizori.

Sekojot Panasonic gudrajam un ekoloģiskajam dzīvesveidam, Smart VIERA televizoru saime piedāvā vienkāršāku lietošanu; tā ir savietojama ar dažādu tehniku, piemērām, mobilajām ierīcēm, WiFi savietojamām LUMIX digitālajām kamerām un AirPlay savietojamo audio tehniku.

Koncepcijas zona

Koncepcijas zona iepazīstinās ar dažādām nākotnes savienojamības risinājumiem, kā arī demonstrēs Panasonic pieeju savienotas mājas konceptam bez CO2 emisijas. Šeit būs arī redzams, kā sadzīves elektronikas un plaša patēriņa preces var palīdzēt patērētājam piekopt veselīgu dzīves stilu.

Dizaina zona

Dizaina stūrītī, kas atrodas starp sadzīves tehnikas zonu un audio un video tehnikas zonu, būs skatāmi dažādi produkti, kas radīti saskaņā ar Panasonic Future craft dizaina filozofiju. Apmeklētājiem būs arī iespēja redzēt Gold iF Design balvu saņēmušo LED lampu, kā arī virkni plāno televizoru, veļas mašīnu, ledusskapju un virtuves tehnikas paraugu.

Panasonic LIVE @ IFA Jau otro gadu pēc kārtas Panasonic nodrošinās tiešo interaktīvo pārraidi no IFA, tādējādi ļaujot cilvēkiem visā pasaulē iepazīties ar kompānijas dalību IFA izstādē un izzināt inovāciju pasauli. Jebkurš, kas nevarēs apmeklēt IFA izstādi, var piekļūt tiešraidei un iztaujāt Panasonic produktu ekspertus par jaunākajiem produktiem un tehnoloģijām. Šogad tiešraidē LIVE@IFA piedalīsies Panasonic prezidents Kazuhiro Tsuga un Panasonic Europe izpilddirektors un priekšsēdētājs Lorāns Abadī.

Lai uzzinātu vairāk, lūdzu, apmeklējiet Panasonic mājas lapu vai Facebook lapas.

Panasonic IFA 2012 vietne: http://www.panasonic.eu/ifa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko