Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

IFA 2013 LG demonstrēs savu jaunāko OLED meistardarbu

Izstādē IFA 2013 LG Electronics (LG) iepazīstinās ar savu jaunāko OLED  izstrādājumu - GALLERY OLED televizoru (modelis: 55EA8800). Šim modelim ir elegants korpuss ar jaudīgiem iebūvētiem, bet tajā pašā laikā nemanāmiem, Canvas skaļruņiem. Tāpat arī GALLERY OLED ir pirmais 55 collu OLED televizors, ko iespējams pakārt pie sienas. Šī televizora unikālais dizains un iespaidīgā skaņa lieliski papildina nozarē vadošo LG OLED televizoru klāstu.

55EA8800 modeļa 55 collu ekrānu aptver estētiski pievilcīgs rāmis, kas nav tikai dekoratīvs elements, bet tajā iekļauta arī 2.2 kanālu skaņu sistēma ar jaunajiem LG Canvas skaļruņiem. Pieturoties pie mākslinieciskā motīva, galerijas režīms ļauj lietotājam aplūkot leģendāru mākslinieku, tajā skaitā Vincenta van Goga un Pola Gogēna, mākslas darbu digitālos attēlus augstā izšķirtspējā. Galerijas režīmā ir iespējams aplūkot arī savu vai ģimenes iecienītāko fotoattēlu slaidrādi.

Šogad LG jau piesaistījis uzmanību kā pirmais uzņēmums, kas plašam patēriņam piedāvāja 55 collu OLED televizoru un 55 collu ieliekto OLED televizoru. OLED televizoros ir iebūvēta patentētā WRGB tehnoloģija, kas ietver papildus baltos apakšpikseļus — tie nodrošina īpaši skaidru un reālistisku attēlu. Īpaši plānie un vieglie LG OLED televizori nodrošina ļoti platu skatīšanās leņķi, tādējādi radot nevainojamu attēla kvalitāti neatkarīgi no skatīšanās pozīcijas.

Izstādes IFA apmeklētāji varēs apskatīt jauno GALLERY OLED TV modeli LG Electronics stendā, kas atradīsies kompleksa Messe Berlin 11.2. zālē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 16.10.2024

Marmora biste ir vērtīgāka nekā ģipša biste, tomēr tās abas sit pušu silikona biste.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko