Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Iznākusi Draugiem.lv aplikācija Apple iPad

Iznākusi Draugiem.lv aplikācija iPad planšetēm. iPhone versija bija pieejama jau labu laiciņu, taču tagad plāceņu lietotāji beidzot varēs izmantot iPad ekrānam piemērotu aplikācijas versiju "izstieptas" telefona aplikācijas vietā.

Kā raksta paši Draugiem.lv,iPad lietotājiem tagad pieejama īpaša draugiem.lv aplikācija, kas ļaus ērtāk izmantot visas funkcijas, kas pieejamas iPhone aplikācijā, izmantojot planšetdatora lielā ekrāna priekšrocības.

Aplikāciju iztrādāja Draugiem.lv jaunākais programmētājs Kristers Jurševskis, kurš darbu pie iPad aplikācijas uzsāka būdams vēl 15 gadu jauns. Kristers pēc skolas vecāko programmētāju vadībā strādāja pie aplikācijas vairākus mēnešu līdz pilnībā bija pārliecināts, ka darbs ir izdarīts perfekti un nododams vērtēšanai lietotājiem. “Darbs nebija viegls, bet ļoti patīkams, jo pieredzējušie kolēģi vienmēr atsaucās, ja lūdzu padomu vai palīdzību. Sagadījās tā, ka iPad aplikāciju pabeidzu tieši laikā, kad man bija 16. dzimšanas diena, tāpēc tā bija kā dāvana arī pašam sev”- par savu darbu saka Kristers. Pirms darba Draugiem.lv Kristers Jurševskis jau bija Apple iOS programmētājs ar pieredzi, jo izstrādājot un ievietojot App Store tiešsaistes veikalā vienu no savām aplikācijām viņam pirmo reizi izdevās nopelnīt kā programmētājam. Aplikācija ir bezmaksas un lejupielādējama TE>

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko