Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Jauns LG 3D televizors

Ražotāji nevar un nevar rimties savos centienos iekārdināt mūs solim 3D pasaulē – lai arī ar 3D satura pieejamību tā ir, kā ir, šķiet, nav tālu tas brīdis, kad "parastu" televizoru nopirkt vairs nebūs iespējams… No otras puses – ko tur liegties – 3D televizori ir tehnoloģiju nākotne, un arī 2D satura attēlošanā tie ir lieliski.

LG laidis musu tirgū LW980S 3D televizoru, kurš aprīkots ar visām ražotāja jaunizstrādātajām tehnoloģijām – CINEMA 3D, Smart Share, Tru Motion, kā arī Magic Motion tālvadības pulti un NANO FULL LED matricas izgaismojumu.

Lūk, ko ražotājs saka preses relīzē:

Jaunākās paaudzes LG CINEMA 3D televizors – vēl viedāks, ar tūlītēju savienojamību un izcilu attēla kvalitāti

LG Electronics (LG) mājas izklaides entuziastiem Latvijā jau no novembra piedāvā novērtēt jaunā LG LW980S 3D televizora priekšrocības – ar LG CINEMA 3D, SMART TV, kā arī NANO FULL LED tehnoloģijām.

“LG LW980S būs īstā izvēle tiem, kuri novērtē LG gadiem pilnveidotās, inovatīvās tehnoloģijas. Ar šo izstrādājumu noteikts jauns kvalitātes standarts savienojamības, attēla kvalitātes un mājas izklaides jomā,” uzsver Havis Kvons (Havis Kwon), LG Electronics Home Entertainment Company prezidents un izpilddirektors.

Turklāt LG LW980S komplektācijā ietilpst ērtas un vieglas 3D brilles, ko nav vajadzība atkal un atkal uzlādēt. Savukārt ar iespēju 2D formātu konvertēt uz 3D formātu, LG LW980S televizors kliedē bažas par nepietiekamo 3D saturu, nodrošinot iespēju ikvienu pārraidi vai filmu vērot trīs dimensijās.

CINEMA 3D, pasaulē pirmā 3D displeja tehnoloģija, saņēmusi arī tā dēvēto Flicker-Free (bez ņirboņas) sertifikāciju no TÜV un Intertek, divām Eiropas respektablākajām aģentūrām. Savukārt plašais skata leņķis ļauj kuplā draugu vai ģimenes lokā sekot līdzi televīzijas ekrānā notiekošajam praktiski no jebkuras vietas telpā.

Turklāt ar Magic Motion tālvadības pulti, LG LW980S lietotājiem būs nepieciešami tikai pāris klikšķi, lai piekļūtu teju neierobežotam satura klāstam. Savukārt ar Smart Share ļauj dalīties ar saturu starp lietotāja televizoru, mobilo tālruni un citām digitālajām ierīcēm.

LG LW980S uzlabots arī ar NANO FULL LED apgaismojuma tehnoloģiju, kas nodrošina spilgtāku un skaidrāku attēlu. Savukārt TruMotion 400Hz nodrošina nevainojamu attēla kvalitāti pat asākā sižeta pārraižu laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko