Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Kaspersky Lab iestājas starptautiskajā mobilā satura nozares asociācijā

Kaspersky Lab ir kļuvis par starptautiskās mobilā satura un komercijas asociācijas MEF biedru. Uzņēmums paziņoja par iestāšanos šajā organizācijā lielākās starptautiskās mobilo tehnoloģiju izstādes Mobile World Congress 2013 ietvaros MEF preses īssaietā, kas bija veltīts drošības un konfidencialitātes jautājumiem mobilajā vidē. Dalība MEF ļaus Kaspersky Lab ciešāk mijiedarboties ar pasaules vadošajiem mobilā tirgus spēlētājiem un veicināt šīs nozares attīstību.

«Mūsu uzdevums ir atbalstīt MEF biedrus pasaules mobilās ekosistēmas ietvaros. Lietotāju uzticēšanās ir mūsu nozares pamata jautājums. MEF nesenā pētījuma rezultāti liecina, ka 35% lietotāju nav gatavi pirkt vairāk mobilo preču un pakalpojumu, jo neuzticas tiem. Šajā sakarā īpaša nozīme irKaspersky Labeksperta pozīcijai, kas tika parādīta mūsu preses īssaietāMobile World Congress 2013ietvaros,» sacīja asociācijas MEF vadītāja Rimma Perelmutere (Rimma Perelmuter).

«Ļoti priecājos, kaKaspersky Labir pievienojies asociācijai MEF. Mobilo ierīču drošība un pārvaldība kļūst par šīs nozares galvenajiem uzdevumiem: gala lietotāji un veseli uzņēmumi izjūt vajadzību aizsargāt savus viedtālruņus un planšetdatorus, kā arī saglabāt personiskos un korporatīvos datus,» komentējaKaspersky LabMobilo risinājumu nodaļas vadītājs Kirils Zeļenskis. «Kaspersky Labir plaša mobilo ierīču aizsardzības nodrošināšanas pieredze, un es esmu pārliecināts, ka sadarbība ar citiem mobilā tirgus spēlētājiem dos mums iespēju dalīties ar savām zināšanām šajā jomā.»

Kaspersky Labpiedāvā kompleksus mobilo ierīču drošības risinājumus, kas ietver antivīrusu tehnoloģijas un plašu rīku kopumu viedtālruņos un planšetdatoros saglabāto datu aizsardzībai. Mājas lietotājiem uzņēmums piedāvā jaunos risinājumusKaspersky Mobile SecurityunKaspersky Tablet Security. Uzņēmumu vajadzībāmKaspersky Labir izstrādājis platformuKaspersky Security for Mobile, kas nodrošina augstākās klases antivīrusu aizsardzību un satur mobilo ierīču uzraudzības un pārvaldības rīkus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko