Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Kaspersky Lab paplašina savu klātbūtni Dienvidaustrumeiropā

Kaspersky Lab informē par savas uzņēmējdarbības paplašināšanu Dienvidaustrumeiropā. Jaunā reģionālā pārstāvniecība, kas atrodas Ļubļanā, nodrošinās uzņēmuma klātbūtni Slovēnijā, Serbijā, Horvātijā, Bosnijā un Hercegovinā, Melnkalnē, Maķedonijā, Albānijā, Grieķijā un Kiprā. Tādējādi valstu skaits, kurās atrodas Kaspersky Lab reģionālie biroji, ir pieaudzis līdz trīsdesmit.

«Nešaubos, kaKaspersky Labjaunā biroja atvēršana Dienvidaustrumeiropā veicinās mūsu daļas nostiprināšanos un palielināšanos visos tirgus segmentos,» ir pārliecinātsKaspersky Labrīkotājdirektors Austrumeiropas valstīs Andrejs Slobodjaņiks. «Pašlaik mēs varam piedāvāt saviem klientiem unikālu risinājumu— vienotu unificētu platformu virtuālo, fiziskās un mobilās vides aizsardzības pārvaldībai. Mēs plānojam trīs gadu laikā kļūt par neapstrīdamu antivīrusu risinājumu tirgus līderi Dienvidaustrumeiropā.»

«Jaunā biroja atvēršana ļaus mums nonākt tuvāk saviem sadarbības partneriem, koordinēt viņu darbību, kā arī nodrošināt visaugstāko atbalsta līmeni, kas jau ir kļuvis par mūsu uzņēmuma vizītkarti,» sacījaKaspersky Labjaunās reģionālās pārstāvniecības vadītājs Dragans Martinovičs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko