Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Kaspersky Lab uzlabo savas pozīcijas Lielbritānijā

Kaspersky Lab ir pakāpies uzreiz par 50 pozīcijām prestižajā britu vērtējuma tabulā The Sunday Times Top Track 250, saskaņā ar 2011. gada rezultātiem ieņemot 90. vietu. Šajā vērtējumā tiek iekļauti Apvienotās Karalistes vadošie privātie vidēja lieluma uzņēmumi. Viens no piedalīšanās nosacījumiem ir pārdošanas apjoms no 160 līdz 588 miljonu sterliņu mārciņu robežās gadā (aptuveni 250–940 miljoni ASV dolāru). Kaspersky Lab augsto rezultātu noteica uzņēmuma pagājušā gada ievērojamie finanšu rādītāji.

Vienlaikus Kaspersky Lab ir ieņēmis 41.vietu vērtējuma tabulāThe Sunday Times Tech Track 100, kurā ietverti Apvienotās Karalistes simt vadošie privātie tehnoloģiskie uzņēmumi, kas pēdējos trīs gados ir sasnieguši vislielāko pārdošanas apjoma pieauguma tempu. Saskaņā ar noteikumiem šie radītāji ik gadu var mainīties vidēji no 35% līdz 360%.

Vērtējuma tabulas The Sunday Times Top Track 250 un The Sunday Times Tech Track 100 sastāda uzņēmums Fast Track, kas ir specializējies tirgus pētījumu veikšanā un tīkla pasākumu organizēšanā Apvienotās Karalistes nozīmīgāko privāto uzņēmumu vadītājiem. Vērtējuma rezultāti tikai publicēti britu laikrakstā The Sunday Times.

«Mēs lepojamies ar to, ka pēdējā gada laikā esam spējuši ievērojami uzlabot savas pozīcijas prestižajā vērtējumā The Sunday Times Top Track 250. Mūsu panākumu pamatā ir nenogurstošs darbs, jauno tehnoloģiju pilnveidošana un zināšanu paplašināšana. Tas mums ļauj radīt visaugstākās klases risinājumus, kas iegūst gan tirgus ekspertu, gan gala lietotāju atzinību,» sacīja Kaspersky Lab ģenerāldirektors Jevgeņijs Kasperskis.

«Kaspersky Lab ir dinamisks un strauji augošs uzņēmums ar tādu pieauguma tempu, kas pārsniedz nozares kopējos rādītājus. Pēdējā laikā mūsu uzņēmuma panākumus lielā mērā veicinājusi risinājuma Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows izlaišana, kas ir paredzēts uzņēmumu jebkāda lieluma un sarežģītības datortīklu drošai aizsardzībai. Šie sasniegumi palīdzēs turpmāk vēl vairāk nostiprināt mūsu pozīcijas Apvienotās Karalistes tirgū,» piezīmēja Kaspersky Lab mārketinga direktore Apvienotajā Karalistē un Īrijā Džordžīna Gilmora.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko