Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Latvija kļuvusi par valsti ar zemākajām mobilo sakaru cenām ES

Tele2 mobilo sakaru priekšapmaksas karte “Zelta Zivtiņa”, kurai ir  vairāk nekā 600 000 klienti, paziņo par vērienīgākajām zīmola pārmaiņām tās 15 gadus ilgajā veiksmīgas darbības laikā. Bez zīmola identitātes maiņas “Zelta Zivtiņa” iepazīstina arī ar pilnībā jaunu piedāvājumu.

“Lai īpaši uzsvērtu savu apņemšanos nodrošināt Latvijas iedzīvotājiem labāko mobilo sakaru piedāvājumu cenas un kvalitātes ziņā, esam rūpīgi izstrādājuši jaunu “Zelta Zivtiņa” zīmola identitāti un pakalpojumu klāstu. Saskaņā ar mūsu veiktajiem aprēķiniem ar jaunajiem “Zelta Zivtiņa” tarifu plāniem Latvija ir kļuvusi par valsti ar zemākajām mobilo sakaru cenām Eiropas Savienībā,” saka Jānis Spoģis, “Tele2” komercdirektors.

“Latvijā reti kurš uzņēmums var lepoties ar zīmolu, kas spējis padsmit gadu garumā saglabāt vadošo pozīciju augstas konkurences apstākļos. Esmu pārliecināts, ka “Zelta Zivtiņa” zīmola attīstība nodrošinās arī turpmāk absolūtu līderību priekšapmaksas mobilo sakaru tirgū un būs patīkams pārsteigums esošajiem un jaunajiem klientiem, kuri ne tikai varēs baudīt izdevīgākos tarifu plānus Eiropas Savienībā, bet kurus arī priecēs jaunā zīmola vizuālās pārmaiņas un ar to saistītie jaunumi, kuri vēl sekos,” piebilst J.Spoģis.

Priekšapmaksas mobilo sakaru karte “Zelta Zivtiņa” (ZZ) no šodienas ievieš trīs jaunus tarifu plānus, kuri līdztekus izdevīgākajam piedāvājumam Eiropas Savienībā nodrošina klientiem vēl vienkāršāku un saprotamāku produktu klāstu. Tarifu plāns “ZZ VISI” piedāvā bezlimita zvanus un īsziņas uz visiem populārākajiem tīkliem Latvijā tikai par Ls 2,81 (EUR 3,99) mēnesī (30 dienas). Par tādu pašu mēnešmaksu pieejams jaunais tarifu plāns “ZZ KOMBO”, kurā iekļautas 300 sarunu minūtes, 100 īsziņas uz populārākajiem tīkliem Latvijā un 100 MB sērfošanai internetā. Savukārt bezlimita zvani un īsziņas starp vairāk nekā 600 000 “Zelta Zivtiņa” klientiem pieejami ar tarifu plānu “ZZ DRAUGI” par Ls 1,75 (EUR 2,49) uz 30 dienām. Iepriekš minētās jauno tarifu plānu cenas eiro paliks nemainīgas gan līdz, gan pēc oficiālā eiro ieviešanas datuma Latvijā, kas ir 2014.gada 1.janvāris.

“Zelta Zivtiņa” ir pirmā priekšapmaksas mobilo sakaru karte Baltijas valstīs, kas 2012.gadā ieviesa bezlimitu tarifu plānu, piedāvājot klientiem neierobežotus zvanus un īsziņas uz populārākajiem tīkliem Latvijā par noteiktu summu mēnesī bez reģistrācijas vai līguma slēgšanas. “Zelta Zivtiņa” klientiem ir pieejams arī plašākais pārklājums ātrākajam mobilajam internetam Latvijā*. Tāpat “Zelta Zivtiņa” klienti var lietot vairākus pakalpojumus, kas tradicionāli ir pieejami tikai pēcapmaksas klientiem, piemēram, nacionālo mūzikas straumēšanas servisu “Streamus”, kas tapis sadarbībā ar “Tele2”, kā arī ceļojumu apdrošināšanu īsziņā vai telefonu un datoru apdrošināšanu, ko piedāvā “Tele2” sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrību “BALTA”.

Plašāka informācija par jaunajiem tarifu plāniem un zīmola identitātes attīstību ir pieejama “Zelta Zivtiņa” mājas lapā www.zeltazivtina.lv vai zvanot “Zelta Zivtiņa” informatīvajam dienestam pa tālruni 676.

* Saskaņā ar jaunāko “Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas” (SPRK) Elektronisko sakaru pakalpojumu kvalitātes pārskatu par 2012. gadu “Tele2” ir visvairāk bāzes staciju, kuras nodrošina mobilo internetu ar ātrumu 4 megabiti sekundē (Mbps) un vairāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko