Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

LG atkal pārsteidz ar virālo video – “So real it’s scary 2” + (video)

LG Electronics (LG) šodien laidis klajā jaunu virālo video  – “So real it’s scary 2”, kas ir uzjautrinošs turpinājums pagājušā gada milzu popularitāti guvušajam video – “So real it’s scary”. Šajā video galveno lomu spēlē unikālais 21:9 Ultra Wide monitors, un šīs sērijas otrais turpinājums atkal uzdod jautājumu – cik reāls ir attēls LG IPS monitorā?

“So real it’s scary 2” video ar slēpto kameru pārbauda teoriju, ka vīrieši nevar nokārtot dabiskās vajadzības, ja uz viņiem kāds skatās. Šajā video LG tualetē virs pisuāru rindas uzstādījis IPS 21:9 Ultra Wide monitorus. Kad tualetes apmaklētāji, neko nenojaušot, sāk nokārtot savas dabiskās vajadzības, monitori sāk demonstrēt skaistu sieviešu sejas. Pierādot to, cik reāli un dzīvi ir attēli LG IPS monitorā, vairāki vīrieši saskārās ar „problēmām”, jo viņi patiesi uzskatīja, ka tiek novēroti.

2012.gada sensacionālā “So real it’s scary” video iesākumā darbinieki uzstāda LG IPS monitorus lifta grīdā un ar slēptajām kamerām filmē lifta apmeklētāju reakciju, kad atjautīgi nomaskētie monitori rada strauji sagrūstošas grīdas ilūziju. Šis triks, kas ir tik pārliecinošs, lai patiesi šokētu lifta pasažierus, efektīvi demonstrē dzīvā attēla kvalitāti, ko rada LG IPS displeju tehnoloģija. Dažu dienu laikā, kopš ievietošanas interneta vietnē YouTube, šo uzjautrinošo video noskatījās vairāki miljoni cilvēku visā pasaulē, bet šobrīd to ir redzējuši jau vairāk nekā 18 miljoni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko