Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

LG Electronics godalgots ar prestižajām “red dot” un “iF” dizaina balvām

Divdesmit septiņi LG Electronics (LG) produkti saņēmuši „red dot” dizaina balvu par to dizaina izcilību. Kopumā 4662 produktus no 54 valstu 1865 ražotājiem, dizaineriem un arhitektiem vērtēja 37 neatkarīgu tiesnešu komanda. LG ieguva visaugstāko pagodinājumu, saņemot iekārojamo „red dot: best of the best award” apbalvojumu par jauno izliekto OLED televizoru. LG saņēma arī 24 citas „red dot” dizaina balvas, kā arī divas atzinības godalgas.

„Dizains vienmēr bijis svarīga mūsu DNS sastāvdaļa, un tieši pēdējo gadu laikā mums vēl svarīgāk kļuvis radīt nozarē atšķirīga dizaina produktus, kas kļuvuši par sinonīmu lieliska izskata produktiem,” norāda LG Electronics dizaina nodaļas vadītājs Dr. Skots Āns (Scott Ahn). „Mūsu filozofija ir piedāvāt dizainu, kas ne tikai darbojas, bet arī rada emocijas. Šīs dizaina balvas ir apliecinājums uzņēmuma panākumiem šajā jomā.”

Galvenie LG produkti, kas ieguvuši 2013.gada „red dot” dizaina balvas:

Labākais no labākajiem: Izliektais OLED TV

LG izliektais OLED TV (modelis EA9800), kas pirmo reizi tika prezentēts 2013.gada plaša patēriņa elektronikas izstādē CES, piedāvā unikālu dizainu, kurā izcelts ekrāna plānums un TV estētiskais skaistumu. Unikālajam EA9800 modelim ir nozarē pirmais ergonomiski izliekta ekrāna dizains ar dzidru attēla kvalitāti.

Šis revolucionārais televizors nodrošina ērtāku un īstāku skatīšanās pieredzi, kā arī neatkārtojami skaidru attēlu. LG dizaina komanda izstrādājusi arī inovatīvo Crystal Stand statīvu, lai atjautīgi noslēptu dataļas, kas ekrānam nav būtiskas. Tas rada lielisku papildu efektu LG CINEMA SCREEN dizainam – TV ietvaram, kas ir tik plāns, ka to praktiski nav iespējams ieraudzīt ar neapbruņotu aci, tādējādi ļaujot visu uzmanību pievērst tikai attēlā notiekošajam.

Viedtālruņi, kas piesaista uzmanību

LG pirmais Full HD viedtālrunis Optimus G Pro ar 5,5 collu Full HD IPS ekrānu un jaunām UX funkcijām ir speciāli izstrādāts, lai apmierinātu aizvien pieaugošo pieprasījumu pēc viedtālruņiem ar palielinātiem ekrāniem. Tālruņa plānais ietvars izceļ tā vienkāršo, taču detalizēto personību, ko akcentē vien dekoratīvs metāls malās, kas rada elegantu un graciozu izskatu.

Optimus L3II  ir viens no jaunieviestās Optimus L SeriesII. Optimus L3II turpina LG dizaina mantojumu ar četriem jauniem elementiem, kas padara ierīci uzmanību piesaistošu un viegli lietojamu – viengabala izkārtojums, ar lāzeru veidota kontūra, mirdzošs aizmugures dizains un LED apgaismojums ap galvenās izvēlnes pogu ar  dažādu krāsu iespējām brīdinājumiem.

Ierīce, lai uzlabos katru virtuvi

LG jaunākais ledusskapis ar Door-in-Door sistēmu nodrošina vairāk izmantojamas telpas uzglabāšanai un vairākas jaunas funkcijas, lai uzlabotu ērtību. LG Door-in-Door funkcija nodrošina ērtāku piekļuvi ēdieniem un dzērieniem, ko ģimenes locekļi patērē visbiežāk, vienlaikus minimizējot aukstā gaisa aizplūšanu, kad atvērtas ledusskapja durvis.

Citi LG produkti, kas saņēmuši „red dot” tiesnešu atzinību, ietver arī skārienjutīgo ekrānu (ET63), 100 collu projektoru (HECTO), mājas kinozāli „Sound Bar” (NB6530) un Mouse Scanner (LSM-300) – ierīci, kas apvieno datorpeli un skeneri.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko