Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

LG Electronics ienāk transportlīdzekļu detaļu biznesā

LG Electronics (LG) atklāja jaunu Incheon rūpniecisku zonu, kur drīzumā paredzēts nodarbināt aptuveni 800 LG Vehicle Components (VC) Company strukturvienības darbiniekus. LG ir ieguldījis vairāk nekā 200 miljonus Eiro (300 miljardus Korejas vonu), lai attīstītu šo objektu, kas īpaši paredzēts integrētai un modernizētai jaunu autodetaļu izstrādei. Ir paredzēts, ka Incheon komplekss drīzumā kļūs par LG jaunās strukturvienības VC Company centru.

LG jaunā filiāle VC Company izstrādās jaunas paaudzes autodetaļas, automašīnu izklaides un informācijas sistēmas, dzinēju detaļas un kompresorus automašīnu apsildes, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmām (HVAC), kā arī hibrīdauto detaļas.

Jaunajā kompleksā ir četras galvenās ēkas: laboratorija integrētu inženiertehnisko risinājumu izstrādei, kas paredzēta produkcijas attīstībai; ražošanas ēka produktu un tehnoloģiju ražošanai un testēšanai; testēšanas iestāde jauno autodetaļu darbības, ilgtspējas un energoefektivitātes pārbaudēm; vides testēšanas iestāde izstrādājumu darbības un ilgtspējas pārbaudēm dažādos simulētos klimatiskajos un laika apstākļos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko