Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

LG Electronics piesaka 3D mājas kinozāli

Gribam mēs to, vai nē - un, spriežot pēc gausās adaptācijas tirgū, ne visai - 3D ienāk mūsu mājās. LG pieteikusi 3D kinozāli, kura nodrošina ne vien 3D attēlu, bet arī skaņu – LG HX996TS.

Mazliet mulsina, tas, cik naski ražotāja mārketinga ļaudis ģenerē nosaukumus jaunajām tehnoloģijām. Vai arī ne-tik-jaunajām.

Lūk, ko ražotājs raksta preses relīzē:

LG Electronics piedāvā pasaulē pirmo 3D Blu-ray mājas kinozāliLG HX996TS LG radījis inovatīvu 3D mājas kinozāli, kas nodrošina ne vien kvalitatīvu 3D atēlu, bet arī 3D skaņu. Izmantojot tādas inovatīvas tehnoloģijas kā LG Sound Field Expansion un 3D Sound Analyzer, šī mājas kinozāle palīdz izbaudīt pilnvērtīgu mājas izklaidi savā dīvānā. LG HX996TS 3D skaņas mājas kinozāle ir papildinājums citiem LG 3D mājas izklaides risinājumiem, un tās audio inovācija ir vertikālais 3D efekta kanāls (Vertical 3D Effect Channel), kas darbojas izlaižot skaņu caur sistēmas četriem augšējiem Tallboy skaļruņiem. Tā rezultātā audio viļņi pilnībā piepilda telpu un apņem skatītāju, radot klātbūtnes efektu tieši redzamajā ainā. LG HX996TS piešķirta arī CES 2011 Inovāciju balva un šī kinozāle pieejama arī Latvijā. Ikvienam pazīstama operas vai kinoteātra zālē piedzīvotā sajūta, kad, skaņa, šķiet, vienmērīgi apņem skatītāju no visām pusēm. Mājas izklaides jomā līdz šim līdzvērtīgu efektu bija grūti panākt, taču, 3D tehnoloģijām attīstoties, arī šis mērķis kļuvis sasniedzams. LG 3D mājas kinozāle rada jaunu skaņas dimensiju – aizpildot telpu virs skatītāju galvām un tādējādi nodrošinot visaptverošu klātbūtnes efektu. Tehniskie dati: LG HX996TS · 1280W, 9.2.kanāls · LG Sound Gallery · USB tiešās ierakstīšanas un atskaņošanas iespēja · 2 HDMI (HDMI 1.4), ARC (Audio Return Channel) · Ārējā HDD atskaņošana (DivX HD, MKV) · Mūzikas ID uztveršana un straumēšana (Gracenote) · iPhone/iPod atskaņošana un uzlāde · Satura koplietošana (DLNA, Wi-Fi Direct™) · LG Smart TV funkcija · Mobile Remote lietojumprogramma

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko