Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Logitech nāk klajā ar UE AirPlay skaļruni

Logitech nākusi klajā ar UE AirPlay skaļruni, kurš, kā to viegli saprast pēc nosaukuma, atbalsta AirPlay tehnoloģiju.

Tātad – tas ir skaļrunis, kurš ļauj straumēt audio no Apple iPad, iPhone, iPod touch, kā arī no datora ar instalētu iTunes programmatūru, izmantojot lokālo WiFi tīklu. Prakse rāda, ka WiFi straumēšana spēj nodrošināt labāku skaņas kvalitāti, nekā tas būtu Bluetooth gadījumā.

Jāsaka, ka audioiekārtas cena (Ls 245) ir gana augsta, lai būtu iemesls cerēt (un prasīt) atbilstošu skanējuma kvalitāti. Kad tiksim klāt, ar interesi paklausīsimies un darisim zināmus savus iespaidus arī jums.

Lūk, ko ražotājs raksta preses paziņojumā:

Logitech UE AirPlay skaļrunis atbrīvo tavu mūzikas kolekciju

Jaunajam skaļrunim ir AirPlay tehnoloģija bezvadu mūzikas straumēšanai no iTunes, iPhone, iPad vai iPod touch

FREMONTA, Kalifornija. Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) iepazīstina ar Logitech® UE™ Air skaļruni ar Apple AirPlay®. Tagad varat straumēt mūziku no iTunes, iPhone, iPad vai iPod touch, kas savienots mājas Wi-Fi® tīklā, uz Logitech UE skaļruni. Tam ir augstas kvalitātes skaņa ar lielu skaņas lauku, pateicoties dubultiem augšējo un zemo frekvenču skaļruņiem.

“Ir jauna veida mūzikas mīļotāji, kuru klausīšanās centrā ir viņu iPad un iPhone ierīces,” sacīja Rorijs Dūlejs, Logitech mūzikas izstrādājumu vecākais viceprezidents. “Esam radījuši Logitech UE Air skaļruni, lai šiem cilvēkiem nodrošinātu lieliskas skaņas baudījumu, kas apvieno vieglu straumēšanu ar fantastisku skaņu. Ar stilīgo un moderno dizainu, vieglo iestatīšanu un izcilo skaņu, Logitech UE Air skaļrunis izskatīsies un skanēs lieliski jebkurā mājas istabā.”

Logitech UE nodrošina skaidru mūziku visur, kur jūs to gribētu klausīties. Apvienojot Logitech pieredzi mājas audio jomā ar Ultimate Ears pieredzi, nodrošinot lieliskas kvalitātes skaņu tieši mūzikas mīļotāju ausīs, jaunais Logitech UE Air skaļrunis piedāvā labāko funkcionalitāti stilīgā dizainā. Logitech UE Air smalkie izliekumi un glītā, klaviermelnā apdare izskatīsies lieliski jebkurā istabā, tai pat laikā skaļruņa individuāli noregulētā akustika nodrošina lielu skaņas lauku ar iespaidīgi detalizētu stereo skaņu.

Iestatīšana ir vienkārša: tikai novietojot dokstacijā savu iPad®, iPhone® vai iPod touch®, sekojiet ekrāna norādēm, lai lejupielādētu Logitech UE Air lietotni, ievadiet Wi-Fi® tīkla paroli un viss jau darbojas.

Pēc vienreizējā iestatīšanas procesa jebkurš iPhone 4s, iPhone4, iPhone 3GS, iPod touch (2.-4. paaudzes), iPad ar iOS 4.2 vai jaunāku versiju, vai jebkurš tīklā saslēgts Mac vai PC dators ar iTunes 10.1 vai jaunāku versiju ir uzreiz savienots. Skaļrunis arī lādē jūsu iPad, iPhone vai iPod touch, kamēr atskaņojat mūziku.

Logitech UE Air skaļrunis ir godalgots International CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards.

Cena un pieejamība

Sagaidāms, ka Logitech UE Air skaļrunis būs nopērkams no aprīļa sākuma par Ls 245.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko