Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Mākoņantivīruss atjauninātajai Kaspersky Mobile Security Lite

Kaspersky Lab informē, ka izlaists atjauninājums bezmaksas programmatūrai Kaspersky Mobile Security Lite, kas paredzēta operētājsistēmas Android pārvaldīto ierīču pamataizsardzībai. Risinājums tika ieviests 2011. gada beigās, lai ar «pretzagļa», zvanu un īsziņu filtrēšanas funkciju nodrošinātu pamata aizsardzības līmeni. Kaspersky Mobile Security Lite atjauninājumā ir iekļauta mākoņantivīrusu funkcija «Anti-Virus Lite».

Pašlaik operētājsistēmai Android domāto kaitīgo programmatūru skaits pieaug ārkārtīgi strauji. Šīs platformas popularitāte un atvērtība, kā arī relatīvi vienkāršā tai paredzēto programmatūru izstrāde un izplatīšana ir izraisījusi daudzu kaitīgo programmatūru parādīšanos ar tam sekojošo Android pārvaldīto ierīču inficēšanu. Tās kaitnieku daudzums jau veido aptuveni 60% no visām kaitīgajām programmatūrām, kas izstrādātas mobilajām ierīcēm.

Kaspersky Mobile Security Lite sastāvā iekļautā funkcija «Anti-Virus Lite» ļauj pēc pieprasījuma pārbaudīt lejupielādējamās programmas, izmantojot tehnoloģiju «Pārbaude mākonī». Lai nodrošinātu ātru reakciju uz jaunajiem apdraudējumiem, šī tehnoloģija izmanto tīklu Kaspersky Security Network (KSN). Kaspersky Mobile Security Lite lietotājiem ir ieteicams pārbaudīt visas instalējamās programmatūras ar funkciju «Anti-Virus Lite», lai tādējādi panāktu augstu ierīces drošības līmeni.

Mobilo ierīču visaptverošai aizsardzībai Kaspersky Lab piedāvā risinājuma maksas versiju Kaspersky Mobile Security. Šis risinājums satur plašāku iespēju klāstu nevēlamu zvanu un ziņu bloķēšanai, attālinātai viedtālruņa vadībai tā nozaudēšanas vai nozagšanas gadījumā, konfidenciālās informācijas slēpšanai no ziņkārīgo acīm un aizsardzībai pret kaitīgajām programmatūrām. Piemēram, pilnfunkciju antivīrusu modulis automātiski pārbauda visas jaunās lietojumprogrammas, bloķējot atklātās kaitīgās programmatūras. Pāreja uz Kaspersky Mobile Security ir iespējama tieši no izstrādājuma bezmaksas versijas lietotāja saskarnes. Turklāt visi lietojumprogrammas iestatījumi saglabāsies bez izmaiņām.

«Mēs esam pārliecināti, ka lietotājam visvairāk nepieciešamo aizsardzības funkciju, piemēram, «Anti-Virus Lite», «pretzagļa», zvanu un ziņu filtrēšanas, apvienojums ļauj uzskatīt Kaspersky Mobile Security Lite par optimālo bezmaksas aizsardzības programmatūru mobilajām ierīcēm,» sacīja Kaspersky Lab mobilo rīku izstrādes vecākais vadītājs Viktors Dronovs. Kaspersky Mobile Security Lite atjauninājums un tā maksas versija ir pieejami lietojumprogrammu veikalā Android Market.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko