Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Nepareizajā laikā nepareizajā vietā

Samērā veiksmīga poļu izstrādātāju projekta otrā daļa — tā vairākums spēlētāju pazīst šo pirmās personas action žanra pārstāvi, kas pieteikts kā stāsts par ASV pilsoņu kara piedzīvojumiem un draudzību ar nepareizajiem cilvēkiem. Ieroči, zelts, sievietes un trīs brāļi, no kuriem, kā arī latviešu literatūrā pieņemts, jaunākais iemieso labo tēlu.

_Bound in Blood _nav turpinājums _Call of Juarez, _un šīs daļas spēles process atšķiras no pirmā projekta. Žanra cienītāji manīs zināmas līdzības ar _Call of Duty _vai _Brothers in Arms. _Visu notikumu ķēdi viedo pēctecīgas, nelielas misijas, kurās visu laiku cīnāties plecu pie pleca ar citiem varoņiem. Nez kāpēc pārējie varoņi ir nemirstīgi un to klātbūtne kaujās ir samērā nosacīta. Kā jau tiem laikiem pienākas, kārtīgu tesiņu noslēdz pāris divkauju, kurās varat pārbaudīt savu laika izjūtu un spēju ātri kustināt peli. Bound in Blood ir tā saucamā viena maršruta spēle. Vienīgo daudzveidību nodrošina iespēja iejusties vairāku varoņu lomās, taču gan vide, gan notikumi ir ļoti ierobežojoši un šeit nebūs iespēju klaiņot pa pilsētām un laukiem, meklējot piedzīvojumus. Līdzīgi kā radniecīgi projekti, _Bound in Blood _varoņiem piedāvā izmantot dažādu mobilo un stacionāro arsenālu, taču arī šajā ziņā ir zināmi sižetiskie ierobežojumi. Vizuālais noformējums, efekti un ātrdarbība ir ļoti labi sabalansēti. Lai gan spēle piedāvā samērā plašu vizuālo iestatījumu klāstu, tas neliegs baudīt notikumus ar pieklājīgu veiktspēju. Daļēji tas panākts ar to, ka, izņemot varoņus un pretiniekus, spēlē faktiski nav citu kustīgu objektu. Jāuzteic spēles patīkamais un augstvērtīgais dizains un pārdomātā notikumu vide, kā arī autoru spēja virtualizēt tā laika Amerikas ainavas. Atšķirībā no vienspēlētāja režīma daudzspēlētāju režīmā valda plašas iespējas, daudzveidība, izaugsme un interesantas kaujas piecos veidos. Ir iespējams pievienoties komandai, izvēloties kādu no varoņu tipiem. Katram varonim ir savas unikālas īpašības un arsenāls. Iespējama gan lokālā tīkla spēle, gan tiešsaistes pieslēgums citiem spēlētājiem. ***

Vērtējums


Vizuālais noformējums 9

Moderno vizuālo efektu izmantošana, vizuālo elementu iespējas, krāsu un dizaina noformējums

Skaņas pavadījums 8,5

Muzikālā pavadījuma noskaņa, daudzveidība un neuzbāzība, skaņas efektu kvalitāte

Ātrdarbība 9

Ielādes laiki, kopējā ātrdarbībā atbilstoši iestatījumiem, spēles darbības optimizācijas pakāpe

Spēles process 7

Sižetiskā līnija, notikumu daudzveidība, varoņi, darbības iespējas un spēlētāja rīcības brīvība

Intereses noturība 9

Atkārtotas spēlēšanas iespējas, papildu funkcijas un daudzspēlētāju režīms

Kopējais vērtējums 8,5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 18.10.2024.

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko