Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Nordea saviem klientiem piedāvā bankas aplikāciju mobilajos tālruņos

Nordea klienti turpmāk varēs ērti veikt visas bankas transakcijas arī savos mobilajos tālruņos. No šodienas Nordea piedāvā lejupielādēt bankas mobilo aplikāciju, ar kuras palīdzību ikviens klients, neatkarīgi no atrašanās vietas un laika, varēs ne tikai veikt tradicionālās internetbankas darbības, bet arī sazināties ar banku katru dienu 24 stundas diennaktī.

Nordea Privātpersonu apkalpošanas departamenta vadītāja Jana Strogonova: „Aizvien vairāk cilvēku izvēlas savus ikdienas darījumus veikt elektroniski, tai skaitā, izmantojot mobilo tālruni. Pētījumi norāda, ka Nordea klienti ir divreiz aktīvāki mobilā interneta lietotāji nekā vidēji banku klienti Latvijā – attiecīgi 27% pret vidēji 13% tirgū

. Izstrādājot Nordea bankas mobilo aplikāciju, ņēmām vērā mūsu klientu ieradumus un vēlmes, kā rezultātā esam izveidojuši banku telefonā ar patiesi plašu funkcionalitāti. Šī aplikācija jau ir ieguvusi lielu popularitāti Ziemeļvalstīs, tādēļ esam pārliecināti, ka arī mūsu klienti Latvijā to novērtēs.”

Mobilā aplikācija klientam piedāvā izmantot ne tikai visus internetbankas pakalpojumus, bet arī sazināties ar banku 24 stundas diennaktī, uzzināt tuvāko bankomātu atrašanās vietas un pat plānot savus ienākumus un izdevumus. Tāpat var izmantot dažādus kalkulatorus – valūtu, kredītu un pat uzkrājumu kalkulatoru. Šeit ir pieejama arī aktuālākā informācija par akciju cenām.

Nordea bankas mobilo aplikāciju latviešu, krievu vai angļu valodā bez maksas var lejupielādēt Android Market un App Store vietnēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko