Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Onyx E43 – pirmais reālais viedtālrunis ar e-papīra ekrānu

Lielākā visu viedtālruņu nelaime ir enerģijas ziņā samērā rijīgās operētājsistēmas un lielie ekrāni, kuri tāpat patērē daudz jo daudz no tālruņa akumulatora apjoma. Tāpēc jau pirms kāda laika ražotāji sāka eksperimentēt ar ekrāniem, kuros tiek izmantots e-papīrs. Šādi ekrāni tiek izmantoti e-grāmatu lasītājos, un tos kā zināms, ir jālādē aptuveni reizi mēnesī.

Nupat parādījies pirmais viedtālrunis ar e-papīra tehnoloģijas ekrānu, kurš varētu sasniegt veikalu plauktus. Tam būs ARM Cortex-A5 1 GHz procesors, ekrāna izšķirtspēja 800 x 480, 512 MB operatīvā atmiņa, un microSD atmiņas kartes ielādes vieta. Telefons būs aprīkots arī ar Wi-Fi 802.11 b/g/n un Bluetooth 2.1 bezvadu savienojumiem, kā arī 1800 mAh akumulatoru. Aparāta izmēri būs 133,6 х 70,1 х 9,6 mm, bet svars 120 grami. Darbinās visu šo saimniecību Android 2.3 operētājsistēma. Kāda būs jaunuma cena, un vai OS tiks atjaunināta uz ko nopietnāku, pagaidām ziņu nav. Taču ir lielas cerības, ka šis telefons varētu iztikt bez uzlādes, ja ne nedēļu vai divas, tad vismaz vairākas dienas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko