Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Panasonic jaunā mikroviļņu krāsns piedāvā ātru, efektīvu un universālu ēdienu gatavošanu

Balstoties uz savu pusgadsimtu ilgo pieredzi mikroviļņu krāšņu ražošanā, Panasonic paziņo, ka izlaiž Eiropas tirgum domātu jaunu kompaktu kombinētu mikroviļņu krāsni NN-DF383B, kas būs nopērkama 2013. gada maijā.

Jaunajai krāsnij ir 23 l tilpums un plaša ēdienu gatavošanas iespēju izvēle, lai iegūtu vienkāršus, ātrus un iespaidīgus rezultātus. Ierīcei ir ļoti daudz mūsdienīgu funkciju, to ir viegli lietot un tīrīt, turklāt jaunajai mikroviļņu krāsnij ir mūsdienīgs, bet ārpus laika esošs dizains, tādējādi tā ideāli iederas jebkurā modernā virtuvē.

Panasonic NN-DF383B mikroviļņu krāsns no iekšpuses salīdzināma drīzāk ar planšeti, nevis ar grozāmo galdu. Tas ne vien palielina telpu ēdienu gatavošanai, bet ari nozīmē, ka krāsnī var ievietot jebkuras formas traukus. Atšķirībā no grozāmā galda, kurš ir jānoņem, planšetes konstrukcija atvieglo krāsns tīrīšanu. Papildu ērtībai no iekšpuses jaunā krāsns ir pārklāta arī ar fluoru, lai novērstu ēdiena piedegšanu un pielipšanu.

Panasonic jaunākajai mikroviļņu krāsnij ir arī gudrais Sensor Cooking režīms, kas padara vieglāku perfektu ēdienu gatavošanu. Jums vajag tikai izvēlēties ēdiena veidu, ko vēlaties pagatavot, bet sensors noteiks mitrumu un darīs jums zināmu, tieši kurā brīdī ēdiens ir gatavs ēšanai. Nav neieciešams uzstādīt laiku, jaudu vai svaru, par to visu jūsu vietā padomās NN-DF383B.

NN-DF383B piedāvā jums izvēlēties no visdažādākajiem ēdienu gatavošanas režīmiem, apmierinot ļoti dažādas ēdienu gatavošanas prasības. Sinhronais kombinētais režīms Simultaneous Combination Cooking Mode apvieno Micro Power un Grila režīmu, lai iegūtu ātru un teicamu rezultātu, nepasliktinot kvalitāti. Izmantojot kombinēto režīmu, 600 g cāļa gaļas gabaliņu var pagatavot vien 15 minūtēs, salīdzinot ar 25 minūtēm parastajā mikroviļņu krāsnī*. Vēl vairāk, pateicoties efektīvajai invertora tehnoloģijai, NN-DF383B taupa ne tikai laiku un telpu, bet arī enerģiju un naudu.

Savukārt pateicoties dubultajam sildelementam (augša & apakša), jūs varat uzstādīt mikroviļņu krāsnij 220° C temperatūru un tādu pašu rezultātu, kā gatavojot ēdienus parastajā krāsni. Tas ir perfekts režīms kūkas vai lielu gaļas gabalu cepšanai.

Jaunā mikroviļņu krāsns ir lietotājam draudzīga, tai ir stilīga ciparnīca un minimālisma stilā ieturētais panelis ar taustiņiem, uz kuriem nepaliek pirkstu nospiedumi. Arī navigācija dažādās izvēlnēs ir vienkārša, patiecoties Word Prompt displeja lietošanai.

Jaunajai mikroviļņu krāsnij, kuras izmēri 483mm x 396mm x 310mm, ir elegants, mūsdienīgs izskats, ko nodrošina unikāls dizains, kurā izmantots spogulis. Pie NN-DF383B priekšrocībām minamas arī nolaižamas durvis, kas ne vien lieliski izskatās, bet var arī nolikt uz tām karstus ēdienus, kā parastā krāsnī.

*Balstoties uz Panasonic iekšējiem testiem

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko