Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Philips televizori ar Ambilight un HUE gudrajām spuldzēm spēj mainīt interjeru telpā, atbilstoši krāsu gammai ekrānā + (video)

TP Vision turpina attīstīt unikālo Ambilight tehnoloģiju un apvieno to ar Hue viedajām gaismas diožu lampām, radot Philips Ambilight+hue. Hue spuldzes paplašina Ambilight apgaismojuma iespējas, projicējot televizora ekrānā esošo gaismu ne tikai uz sienām, bet visā telpā kopumā, atbilstoši krāsu gammai ekrānā. Tās ir pieslēdzamas parastajiem apgaismes līdzekļiem un izvietojamas jebkurā telpas vietā, radot vēl nebijušas gaismas spēles televizora skatīšanās laikā.

Philips Ambilight+hue ir vēl viens solis, lai mainītu sabiedrības priekšstatu par televizora funkcijām interjerā. Nesen TP Vision jau iepazīstināja ar Philips DesignLine sērijas jaunajiem televizoriem, kas, pateicoties tā izsmalcinātajam dizainam – pret sienu atstutējamai plānai melnai stikla plāksnei bez rāmja un statīva, pārvērš televizoru par mākslas darbu interjerā.

Sistēma Philips Ambilight+hue tiek vadīta ar bezmaksas aplikācijas palīdzību, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru. Brīžos, kad televizors ir izslēgts, Hue gaismas diožu lampas var lietot arī kā autonomu telpas apgaismes sistēmu, veidojot apgaismojumu atkarībā no noskaņojuma, pateicoties plašajai gaismas krāsu paletei. Philips Ambilight+hue telpu spēj pārvērst līdz nepazīšanai, līdzīgu efektu var panākt, izmantojot speciālas profesionālās gaismas tehnikas.

Philips Ambilight+hue ir savienojams ar visiem Philips Ambilight televizoriem, kas ražoti sākot no 2011. gada.

Philips Ambilight - unikāla, patentēta tehnoloģija

Ambilight ir unikāla Philips patentēta tehnoloģija, kas apkārt televizora ekrānam izstaro neuzkrītošu gaismu. Gaismas krāsa un spilgtums tiek regulēti automātiski atkarībā no ekrāna redzamā attēla, liekot tam izskatīties lielākam un sniedzot daudz spēcīgāku iespaidu.

Ambilight funkcija nav tikai dizaina elements telpā, bet tai ir arī būtiska funkcionāla loma – saudzēt redzi televizora skatīšanās laikā. Pateicoties gaismai, kuru rada Philips televizoru aizmugurēs iebūvētās gaismas diodes, slodze acīm ir samazināta līdz minumam. Šī PHILIPS televizoros iebūvētā apgaismojuma sistēma uzlabo arī 3D skatīšanos, būtiski samazinot slodzi acīm un padarot skatīšanos mazāk nogurdinošu. Ambilight izstrādes procesā piedalījās arī apgaismojuma un medicīnas nozares eksperti.

Jāmin, ka plānākais (1,3 cm) Philips vēsturē platekrāna televizors Elevation ir šobrīd vienīgais, kas aprīkots ar jaunākās paaudzes četrpusējo Ambilight XL apgaismojumu. Citiem televizoriem gaisma projicējas uz trīs vai divām pusēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko