Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Samsug Galaxy Tab 7.7 izgaist no IFA (video)

Pirms pāris dienām prezentētā Samsung Galaxy Tab 7.7 planšete izgaisusi no IFA izstādes stendiem ar visiem reklāmas materiāliem un bukletiem.

Domājams, ka tās ir Samsung un Apple patentu kara atbalsis – ja pirms tam Galaxy Tab planšetes stāvēja izstādes stendos un plakātos ar piezīmi "Vācijā tirgots netiks", tad izskatās, ka ar to nav bijis pietiekami.

Baumo, ka Samsung saņēmis vēstuli no Apple. Kas to lai zina, bet šādu iespējamību noteikti izslēgt nevar – acīmredzot, Samsung nav vēlējies riskēt ar sankcijām par Diseldorfas tiesas sprieduma neievērošanu un citām juridiskām konsekvencēm.

Katrā ziņā, produkti un Galaxy Tab stendi tikai novākti izstādes darba laikā dienas vidū, kas liecina, ka to vai citu apsvērumu dēļ bijis vajadzīgs rīkoties nekavējoties.

Jāteic, Samsung Electronics GmBH preses sekretāre Annika Karštate respektējami veikli atbildēja uz vācu portāla Androidpit.de intervijas jautājumiem, uzsverot, ka galvenais jaunais produkts šai kategorijā ir Galaxy Note, un viņi ir nolēmuši mainīt akcentus un vispirmām kārtām demonstrēt tieši to, jo "cits" un "otrs" produkts, kā, acīmredzot, pēc juristu dota padoma Karštates kundze atsaucās un Galaxy Tab 7.7, to vārdā nenosaucot, vienalga neesot bijis paredzēts tirgošanai Vācijā… Starp citu, arī ASV ne. Domājams, draudīgā tiesas procesa dēļ Kalifornijā, kurš sāksies 13. oktobrī.

Laiks rādīs.

Lūdzu, Androidpit.de intervijas video (vāciski):

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko