Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Samsung gatavs iekarot planšetdatoru tirgu ar jauno GALAXY Tab 3 8.0

Samsung Electronics prezentējis jaunāko GALAXY Tab 3 sērijas planšetdatoru ar 8 collu ekrānu, kas tirdzniecībā Latvijā nonāks šī gada jūlija beigās. Līdzīgi kā agrāk prezentētais 7 collu planšetdatora modelis, arī jaunā GALAXY Tab 3 sērijas ierīce piedāvā lietotājiem plašas iespējas skatīties, klausīties, radīt un koplietot sev nozīmīgu saturu. Sērfojot tīmeklī vai lasot grāmatas ceļā uz darbu, GALAXY Tab 3 8.0 ir aprīkots ar plašām satura iespējām un ergonomisku dizainu, padarot tā lietošanu maksimāli ērtu un baudāmu.

Izcilas lasīšanas un izklaides iespējas

Jaunais GALAXY Tab 3 planšetdators ar 8 collu ekrānu radīts lietošanai turot vienā rokā, un tā šaurā ekrāna apmale ļauj efektīvi izmantot visu ekrānu pilnībā. Šis planšetdatora modelis ir optimālā izvēle video skatīšanai, spēļu spēlēšanai un e-grāmatu lasīšanai jebkurā vietā un laikā. Samsung izstrādātā Reading mode tehnoloģija atbilstoši apkārtējās vides apstākļiem pielāgos ekrāna izgaismojumu un krāsu toņus, lai nodrošinātu maksimāli patīkamu un uz papīra drukātam tekstam pielīdzināmu lasīšanas komfortu. Samsung Sound Alive un Dolby Surround Effect tehnoloģijas parūpēsies par to, lai lietotāji var izbaudīt skaidrākus dialogus, stabilāku skaļuma līmeni un izcilu kopējo audio kvalitāti, spēcinot audio skanējumu. Ierīces apakšpusē esošie taustiņi lietotājam sniedz ērtajai viedtālruņu navigācijai pielīdzināmu ierīces vadību.

Plašākas viedās pielietojuma iespējas

Lai padarītu ceļošanu vēl patīkamāku un ērtāku, GALAXY Tab ar 8.0 ekrānu ir aprīkots ar S Translator funkciju, kas ļauj veikt tūlītējus tulkojumus gan caur balss atpazīšanu, gan arī rakstiskajā saziņā e-pastā, īsziņās un ChatON ziņapmaiņas lietotnē. Tulkošana iespējama gan no runas uz tekstu, gan no teksta uz runu, ļaujot vieglāk saprast jebkāda veida informāciju, ceļojot svešā valstī. Papildus GALAXY Tab 3 8.0 piedāvā arī WatchON funkciju, kas pārvērš jūsu planšetdatoru vizuālā TV tālvadības pultī, nodrošinot piekļuvi pārraižu informācijai un ļaujot kontrolēt televizoru. Ierīcē ir iebūvētas arī Story Album un Group Play funkcijas, kas sniedz iespēju koplietot saturu, fotogrāfijas, dokumentus un spēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko