Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Skandi Motors piedāvā internetā aplūkot mazlietotās automašīnas 360 grādu virtuālajā tūrē

Tagad ikviens var sajusties kā pie automašīnas stūres, atrodoties pie datora ekrāna. Skandi Motors mazlietoto automašīnu mājas lapā www.skandi.lv ir izveidota unikāla iespēja aplūkot piedāvājumā esošo automašīnu interjeru un eksterjeru 3600 virtuālajā tūrē. Pagaidām šāda iespēja ir tikai mazlietotajām automašīnām, kas atrodas pārdošanā Skandi Motors salonā.

Skandi Motors Mazlietoto automašīnu tirdzniecības konsultants Jānis Detlavs: „Skandi Motors ir pirmais automašīnu dīleris Latvijā, kas piedāvā automašīnu interjera aplūkošanu panorāmas skatā. Virtuālā tūre ir ne tikai interesanta, bet arī palīdz klientam ietaupīt laiku. Atrodoties pie datora, no visām interesējošām automašīnām var atlasīt vienu vai divas, kuras doties apskatīties. Turklāt tieši otrreizējā tirgū esošo automašīnu salona stāvoklis ir ļoti nozīmīgs un bieži vien ir noteicošais faktors automašīnas izvēlē.”

3600 panorāmu veidošana ir process, kur objekts vai vide tiek fotografēta no dažādiem leņķiem, kopumā izveidojot 63 fotogrāfijas. Vēlāk tās ar datora palīdzību tiek apvienotas panorāmā, pievienojot nepieciešamos dizaina, interaktīvos, navigācijas un citus elementus. Vienai automašīnai 3600 virtuālo tūri var izveidot aptuveni dienas laikā, strādājot trīs cilvēku komandai.

3600 panorāmas tiek veidotas sadarbībā ar uzņēmumu Skatskat, kuras dibinātājs Mikus Opelts pieļauj, ka Latvija varētu būt viena no vadošajām valstīm Eiropā 3600 risinājumu izmantošanā: „Skatskat Latvijā ir realizējis vairāk kā 350 projektus, un mūsu interneta telpā ir kopumā apskatāmas vairāk kā 3000 Skatskat 3600 veidotu virtuālu ainu. 3600 virtuālās tūres tiek izmantotas nekustamo īpašumu, tūrisma, sabiedriskās ēdināšanas, mazumtirdzniecības un citās nozarēs. Vienas 3600 panorāmas vidējais apskates laiks ir divas līdz piecas minūtes, kas liecina par to, ka cilvēkiem ir vēlme aplūkot objektu detaļās.”

Virtuālās tūres Skandi Motors mazlietoto automašīnu mājas lapā www.skandi.lv ir pieejamas tām automašīnām, pie kurām ir ikona 3600.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko