Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Šonedēļ Latvijā sāk Nokia Lumia 920 tirdzniecību

No šīs nedēļas oficiāli tiek uzsākta viedtālruņa Nokia Lumia 920 tirdzniecība Latvijā. Smalkā dizaina viedtālrunis pieejams četrās krāsās – dzeltenā, sarkanā, baltā un melnā, portālu Diena.lv informēja Zane Leite. Nokia Lumia 920 ar_ Windows Phone 8 _operētājsistēmu nodrošina lietotājam ātru un intuitīvu lietošanu – viedtālrunī pieejamas kā Microsoft Office lietotnes un_ Exchange e-pasts, HERE_ kartes un navigācijas pakalpojums, tā arī visas populārākās sociālo tīklu lietotnes un vēl aptuveni 130 tūkstoši citas lietotnes un spēles no Windows Phone Marketplace.

Viedtālrunim ir ātrākais un jutīgakais skāriendisplejs ar PureMotion HD+ tehnoloģiju, kas ļauj ekrānu lietot arī, piemēram, ar cimdiem. Nokia Lumia 920 aprīkots ar jaunāko Nokia PureView kameras tehnoloģiju. Pateicoties floating lens tehnoloģijai, Nokia Lumia 920 kamera pat bez zibspuldzes spēj uztvert piecas reizes vairāk gaismas un uzņem košus attēlus un video arī naktī.

Nokia Lumia 920 viedtālrunis lietotājiem nodrošina labāko karšu un navigācijas pakalpojumu viedtālruņu tirgū. HERE navigāciju ir iespējams lietot arī bezsaistē. Nokia Lumia 920 ir līdz šim augstākā akumulatora kapacitāte (2000mAh), kā arī tas ir pirmais Nokia viedtālrunis ar iebūvētu bezvadu uzlādes iespēju.

Latvijas tirgū šobrīd pieejami arī Nokia Lumia 820 un Nokia Lumia 620 viedtālruņi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko