Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Sony nāk klajā ar Cyber-shot DSC-RX100 kompaktkameru un ūdensdrošu Handycam

Sākoties atvaļinājumu sezonai, Sony nākusi klajā ar tieši šim laikam piemērotiem produktiem – Cyber-shot DSC-RX100 kompaktkameru un ūdensdrošu Handycam HDR-GW77V videokameru.

Cyber-shot DSC-RX100 mērķauditorija ir tie daudzie fotografēt gribētāji, kuriem SLR šķiet par lielu un smagu esam. Jāsaka, ka RX100 nav nekāds parastais "ziepjutrauks", jo tā 20.2 megapikseļu izšķirspējas sensora izmērs ir četras reizes lielāks par tradicionāli ziepīšos izmantoto, tādējādi nodrošinot ne vien krietni labāku attēla kvalitāti un zemāku trokšņa līmeni nepietiekama apgaismojuma apstākļos, bet arī lielāku mākslinieciskās izpausmes brīvību – lielāka izmēra matrica nozīmē arī iespēju sasniegt seklāku asuma dziļumu – fotogrāfijas, kur aizmugures plāns ir skaisti izplūdis, pievēršot visu uzmanību nevainojami asajam fotografējamam objektam priekšplānā.

Citas CyberShot RX100 iezīmes – 3,6x optiskais zūms, 3 collu diagonāles ekrāns un atjaunināts procesors, kurš ļauj sasniegt respektējamu 10 kadru sekundē sērijveida fotografēšanas ātrumu.

Handycam HDR-GW77V, savukārt, ir pirmā ūdensdrošā Sony Handycam kamera, kura ļauj uzņemt augstas izšķirtspējas video un 20,4 megapikseļu izšķirtspējas foto līdz pat 5m dziļi ūdenī. Skaidra lieta, ka arī lietus un cita naidīgu ārējo apstākļu iedarbībaHandycam HDR-GW77V nesabojās.

Videokamera tirgū nonāks jau šomēnes un maksās aptuveni Ls 470, bet fotokamera – jūlijā un maksās ap Ls 440.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko