Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Sony piedāvā ūdensizturīgu videokameru

Sony nule nākusi klajā ar GW55VE video kameru, kuras iezīmīgākā īpašība ir ūdensdrošība līdz 5 m dziļumam.

Jāteic gan, ka jaunā Sony kamera aktīvās atpūtas cienītājiem neliks vilties arī tenhiskajā ziņā – aprīkota ar Exmor R CMOS sensoru, tā spēj uzņemt 1080@50p izšķirtspējas video pat nepietiekama apgaismojuma apstākļos, fotografēt ar 20,4 megapikseļu izšķirtspēju un, kā jau aktīva dzīvesveida kamerai nepieciešams, tā ir aprīkota ar visai efektīvu attēla stabilizēšanas risinājumu.

Lūk, ko raksta preses relīzē:

Sony iepazīstina ar ūdensizturīgu Handycam® videokameru

Ar funkcijām bagātā GW55VE videokamera ir ūdensizturīga līdz 5 m* dziļumam, putekļu droša** un iztur kritienus no 1,5 m augstuma***

Exmor R™ CMOS sensors fiksē skaistus Full HD 50p video, pat vājā apgaismojumā G objektīvs ar 10x optisko tālummaiņu (paplašinātā tālummaiņa 17x) un 29,8 mm platleņķi Optiskā SteadyShot stabilizācija ar Active Mode skaidrākam filmētajam materiālam pastaigājoties vai tālummainot Detalizētas fotogrāfijas līdz 20,4 megapikseļiem Intelligent AUTO režīms noregulē iestatījumus lieliskiem rezultātiem vienmēr 7,5 cm/3" Xtra Fine LCD skārienpanelis

Lieliska videokamera braucieniem uz pludmali un snorkelēšanas ekspedīcijām – jaunā Handycam® GW55VE ir ūdensizturīga līdz 5 m dziļumam*. Tai tāpat nekaitēs arī smiltis un kritiens no 1,5 m augstuma*** – tādēļ nav jāuztraucas par pēkšņu lietus šalti vai nejaušu kritienu pie baseina vai pludmalē.

Ūdensizturīgā Handycam® ir aprīkota ar modernām tehnoloģijām skaidram un stabilam Full HD video un fotogrāfijām jebkurā situācijā.

Attēlu kvalitāte ir tāda, kādu sagaidām no Handycam®. Exmor R™ CMOS sensors fiksē skaisti detalizētus video un foto ar minimālu graudainību, pat vājā apgaismojumā, kur citām kamerām ir grūtības.

Savukārt augstākās kvalitātes Sony G objektīvs spēj fiksēt visu – no platleņķa ainavām līdz dramatiskiem tuvplāniem. Paplašinātā tālummaiņa palielina 10x optiskās tālummaiņas diapazonu līdz 17x maksimālajam palielinājumam, savukārt By Pixel Super Resolution apstrāde nodrošina skaidrus, īpaši detalizētus lielas tālummaiņas attēlus.

Pat filmējot ‘no rokas’ un izmantojot tālummaiņu, uzņemtais video materiāls izskatās skaidrāks, pateicoties optiskajai SteadyShot stabilizācijai Active Mode režīmā, kas koriģē roku trīcēšanu.

Jaunums Handycam® videokamerā - Intelligent Sweep Panorama ļaus fiksēt īpaši plašas ainavas ar lielu skata laukumu. Tikai nospiediet aizvara pogu un virziet videokameru. Izmantojot seju un kustību noteikšanu, Handycam® nodrošina, ka pat cilvēki un objekti kustībā būs atveidoti dabīgi.

Vēl viens jaunums - pašportreta taimeris - nodrošina pareizi kadrētus, skaidri fokusētus jūsu un jūsu draugu attēlus, fotografējot ar kameru izstieptā rokā. Pateicoties seju noteikšanai, GW55VE nodrošina skaistus pašportretus ar “nenogrieztām” galvām.

Neesat drošs par to, kā iegūt labākos rezultātus jebkurā situācijā? Intelligent AUTO atpazīst līdz 99 ainavu veidiem un noregulē videokameras iestatījumus vislabākajam rezultātam. Ir pat īpašs zemūdens režīms, tādejādi zemūdens video izskatīsies labāk ar bagātīgām un dabiskām krāsām.

Ūdensizturīgajai Handycam® ir iebūvēts GPS uztvērējs, kas fiksē, kur uzņemti jūsu videoklipi un fotogrāfijas. Ekrānā varat redzēt savu pašreizējo atrašanās vietu. Datorā ar GPS koordinātēm marķēto materiālu varat skatīt, izmantojot tiešsaistes kartes.

Jaunā ūdensizturīgā Sony Handycam® GW55VE videokamera būs nopērkama no maija beigām par aptuveni 400 latiem.

* JIS/IEC International Protection Rating 8 (IPX8) ekvivalents: Handycam zem ūdens 5 m dziļumā nepārtraukti var atrasties 60 minūtes. Balstoties uz Sony pārbaudes standartiem.

** JIS/IEC International Protection Rating 5 (IP5X) ekvivalents. Balstoties uz Sony pārbaudes standartiem.

*** Atbilstoši MIL-STD 810F metodes 516.5 trieciena standartiem. Šis produkts ir izgājis nepieciešamos testus, kad tika nomests no 1,5 m augstuma virs 5 cm bieza finiera dēļa (ar aizvērtu LCD ekrānu).

Tehniskā specifikācija

Funkcijas

HDR-GW55VE

Video formāts

HD: MPEG4-AVC/H.264 AVCHD™ formāts ver.2.0 saderīgs

(SD: MPEG2-PS)

Video izšķirtspēja

HD:1920x1080/50p (PS); 50i (FX,FH); 1440x1080/50i (HQ,LP)

(SD:720x576/50i)

Attēla sensors

1/3.91 veids (4.6mm) Exmor R™ CMOS sensors

Fotogrāfiju izšķirtspēja (maksimālais)

20.4 megapikseļi 16:9 (6016x3384)

Objektīvs

Sony G objektīvs 3.2 - 32.0mm (35mm ekvivalents: 29.8 - 298mm) / F1.8 - F3.4

Tālummaiņa

10x (optiskā tālummaiņa)

17x (paplašinātā tālummaiņa)

120x (cipariskā tālummaiņa)

Attēla stabilizācija

Optiskā SteadyShot™ ar Active mode režīmu (no platleņķa līdz tele)

LCD

7.5cm (3.0 veids) Xtra Fine LCD ekrāns (921K punkti) platums (16:9)

Atmiņas kartes

Memory Stick Micro™ un Micro SD/SDHC

Izmērs PxAxB

Apm. 32.2mm x 105.5mm x 70.2mm (kopā ar akumulatoru)

Svars

Apm. 188g (bez akumulatora)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko