Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Toshiba piesaka trīs Excite planšetes ar Android 4.0

Toshiba nolēmusi mēģināt vēlreiz – ja atceramies, tad ražotāja Thrive planšetes neguva samanāmus panākumus tirgū (patiesībā, to bez liela pārspīlējuma varētu teikt par jebkuru ne-Apple planšeti) un tika plaši kritizēta pārlieku mazās autonomijas dēļ, tad šoreiz japāņu elektronikas milzis nolēmis laist tirgū veselus trīs Excite planšetdatoru modeļus ar 7,7", 10" un 13" (!) ekrāna diagonālēm. Tiesa, bez 3G/4G sakariem.

Protams, ka visvairāk uzmanības piesaista tieši 13" modelis – kā nekā, tik liela planšete tirgū līdz šim vēl nav manīta – 1600 x 900 pikseļu ekrāns, SD atmiņas kartes ligzda,NVIDIA's Tegra 3 procesors (patiesībā, SoC) un 32 vai 64 GB atmiņas atkarībā no modeļa un maciņa biezuma. Paredzamā cena 64 GB modelim – mazliet pāri par 500 Ls (750 USD Amerikā, bez kādiem nodokļiem) un ap Ls 450 par 32 GB modeli.

Tātad, maziet dārgāks par šādas pašas atmiņas ietilpības un aprīkojuma (WiFi) iPad 3, toties ar jūtami lielāka izmēraekrānu (ko nevar teikt par izšķirtspēju).

Jaunās Excite planšetes parādisies tirgū jūnija pirmajā pusē un, domājams, ka lielākais pārbaudījums tām ir planšetēm paredzēto aplikāciju trūkums Google Play – ja 7,7" planšetei mobilā telefona aplikācija vēl ir tīri labi piemērota, tad par 10" un, jo vairāk, 13" ekrāniem to noteikti nevarētu sacīt.

Laiks rādīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 16.10.2024

Marmora biste ir vērtīgāka nekā ģipša biste, tomēr tās abas sit pušu silikona biste.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko