Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Vertu izziņo divus jaunus tālruņu modeļus + (video)

Mobilo telefonu ražotājs Vertu, kurš specializējies uz dārgu aparātu, kuri paredzēti konkrētai pircēju kategorijai ražošanu, izziņojis divus jaunus telefonu modeļus. Tie ir modelis Constellation Blue ar skārienjūtīgo ekrānu un Constellation Quest Blue ar QWERTY klaviatūru. Abi aparāti tiek montēti izmantojot tikai roku darbu, kā arī to izgatavošanā tiek pielietoti tādi materiāli kā oglekļa šķiedra, safīra stikls, speciāli pulēt nerūsējošais tērauds un divu veidu āda.

Modelis Constellation Blue būs 12 mm biezs un svērs 150 gramus. Aparātam būs 3,5 collu AMOLED ekrāns ar nHD (640 x 360) izšķirtspēju un safīra stiklu, kā arī 8 megapikseļu kameru, 32 GB atmiņu, un Wi-Fi, 3G un GPS moduļiem. Savukārt Constellation Quest Blue svērs 165 gramus un būs 13 mm biezs. Telefons aprīkots ar 2,46 collu VGA ekrānu ar safīra stiklu un QWERTY klaviatūru. Šim modelim būs 4 GB atmiņa un Wi-Fi, 3G kā arī Bluetooth savienojumi. Abi aparāti būs aprīkoti ar Vertu Concierge Service iespējām, bet kāda būs to cena, pagaidām nav zināms. Taču zinot Vertu pircēju loku ir skaidrs, ka cena būs liela, bet pircējus tas noteikti nešokēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko